2023'te Yayınlanacak ''Spy Classroom'' Anime Serisinin Tanıtım Videosu ve Görseli Belli Oldu
Kadokawa Cuma günü Takemachi'nin Spy Classroom light novel serisinden uyarladığı TV anime serisinin 2023'te yayınlanacağını duyurdu. Kadokawa aynı zamanda tanıtım görseli , fragman ve serinin ek kadro üyelerinide kamuoyuna sundu.

Sora Amamiya ve Yuichiro Umehara sırasıyla  light novelin daha önceki tanıtım videosundaki ve ilave ses dramasındaki rollerini tekrar canlandırıyorlar.  Ek kadro üyeleride rollerinin tekrar üstleniyorlar: 

TVアニメ「スパイ教室」ティザーPV

Keiichiro Kawaguchi (Frame Arms GirlHayate the Combat ButlerHigurashi: When They Cry – GOU ) yönetmenlğini yaparken  Shinichi Inotsume (Gangsta.Hayate the Combat ButlerPERSONA 5 the Animation) ise serinin senaryosunu üstleniyor.  Sumie Kinoshita (Dropout Idol Fruit TartForest of PianoGirlish Number) serinin karakter tasarımını yürütmekte.

Yen Press light novel serisini ve İngilizce uyarlamasını yayınlıyor. Seriyi şöyle tanımlıyor:

            ''Yıkıcı askeri çatışma devam ederken ülkeler savaşlarına gölgede devam ederler. Sıradışı bir ajan olan Klaus tuhaflıklarının aksine görevinde hiç başarısız olmamıştır. Yüzde 90 'ın üzerinde başarısızlık oranı olan ''İmpossible Mission'' için bir takım kurmaya başlar. Fakat seçtiği kişiler hiç deneyimi olmayan başarısız kişilerdir. Göreve hazır olduklarını kanıtlamak  ve kitaptaki her numarayı (  ve kitapta olmayan bazı numaraları) kullanmaları gerekecektir. ''

İllüstrasyonları tomari tarafından yapılan hafif roman serisini Takemachi Ocak 2020'de çıkardı. Kaname Seu manga uyarlamasını  Kadokawa'nın aylık Comic Alive dergisine Mayıs 2020 'de başlattı.

Kaynak: ANN

Görüş ve önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

1 comment

Chiarawq
This comment contains spoilers. Click here if you want to read.

spyxfamily ve classroom of elite birleşimi gibi

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

Disqus Yorumları