2018'de Çıkacak Olan Pokémon Filmi'nin Trailer'ı Yayınlandı
Pokémon filmlerinin resmi hesabı, çarşamba günü Pokémon'un 21. filminin trailer'ı paylaşıldı. Aynı zamanda filmin adı ve filmdeki karakterleri de paylaştı.

Pokémon filmlerinin resmi sitenin paylaştığı trailer'da filmin başlığını, Gekijuban Pocket Monster: Minna no Monogatari (Pokémon the Movie: Everyone's Story), en az karakterler kadar görüyoruz. Resmi site, aynı zamanda film için bir de afiş yayımladı.

İşte o trailerler ve afiş:

Film afişinde şöyle yazıyor: "Even what I can't do alone, as long as I'm with you …" yani "Seninle beraber olduğum sürece tek başıma bile yapamayacağım şeyler...". Film, Efsane Pokémon Lugia tarafından rüzgarla kutsanmış Frau City'de yıllık olarak düzenlenen Wind Festival'da geçmektedir.

Video, yeni karakterleri de kısaca tanıtmaktadır. Bunlar: Pokémo'da acemi olan Risa, sürekli övünen Kagachi, ürkek araştırmacı Torito, tuhaf yaşlı kadın Hisui ve gizemli kız Rarugo.

Filme geri dönen oyuncular:

  •  Matsumoto Rica: Satoshi
  • Outani Ikue: Pikachu
  • Hayashibara Megumi: Musashi
  • Miki Shinichiro: Kojiro
  • Inuyama Inuko: Nyarth
  • Ishizuka Unshou: Narrator
Video, bazı çalışanları da göstermektedir. Bunlar: Yuyama Kunihiko, çoğu Pokémon filminin ve geçen yılki Pokémon the Movie: I Choose You! filminin yönetmeni, animasyon danışmanı olacak. Umehara Eiji (Grimoire of Zero, Beelzebub'ın senaristi) ve Takaha Aya, filmin senaryosunu yazacaklar.

Film, 13 Temmuz'da Japonya'daki sinemalarda gösterime girecektir. Lugia, bu filmde ortaya çıkacaktır. 

Wit Studio (Attack on Titan, Kabaneri of the Iron Fortress), kurumun kendi stüdyosu olan Oriental Light and Magic stüdyosu ile filmin prodüksiyonluğunu beraber yapmaktadırlar. Yajima TetsuoPokémon the Movie: I Choose You! filminin yardımcı yönetmeni, filmin yönetmenliğini, Kaneko Shizue de karakter tasarımını yapmaktadır.

Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları