Yuu Yuu Hakusho Serisinin Yeni Blu-ray Disc Kutusu Duyuruldu
Jump Festa 2018 etkinliğinde, Yuu Yuu Hakusho serisinin Blu-ray Disc kutusu duyuruldu.

Jump Festa 2018 etkinliğinde Animasyon stüdyosu Pierrot'un standında, Yuu Yuu Hakusho'nun 25.  yıl dönümünde  piyasaya sürülecek, yeni Blu-ray Disc kutusu duyuruldu.  Daha öncede Bandai Visual 2009-2010 yıllarında üç adet  Blu-ray Disc kutusuyla orijinal anime serisini piyasaya sürdü.



                                              Yoshihiro Togashi orijinal  Yuu Yuu Hakusho mangasını 1990 ile 1994 yılları arasında yayınladı. Viz Media mangayı 2002'de Shonen Jump'ın İngilizce versiyonunda yayınlamaya başladı ve aynı zamanda 19 cildi de yayınladı. 

 Manga, 14 yaşındaki suçlu Yusuke Urameshi üzerinde dönüyor. Yusuke araba kazasında bir çocuğu kurtarmaya çalışırken ölüyor. Öldükten sonra ruhlar dünyasına gidince şaşkına dönüyor ve kendisine iblisleri yenmekle görevli "ruh dedektifi" olarak dünyaya geri dönme şansı sunuluyor.

TV anime uyarlaması 1992'den 1995'e kadar sürdü ve bu yıl 25. yıl dönümünü kutluyor. FUNimation Entertainment , animeyi ve Kuzey Amerika'da OVA'yı yayınladı. Media Blasters ve daha sonra    Funimation ilk filmi, Central Park Media ikinci filmi yayınladı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları