Yuri!!! on Ice'ın Bütün Gece Süren Maratonu!
Yuri!!! on Ice hayranları seri bittikten sonra pek hüzünlendiler, Yuri!!! on Ice'ı yeniden izlemekten başka çareleri olmayan hayranlara animenin yetenekli kadrosu da boş durmayıp 'maraton' sürprizi hazırlamış!

Yuri!!! on Ice'ın tutkulu bir kitlesi var ve bu kitle seri bittikten sonra büyük bir boşluğa düştü; şimdi ben ne izleyeceğim boşluğuna! Yuri!!! on Ice kadar onları sevindiren bir anime olmadığından animeyi yeniden, yeniden ve yeniden izlemeye başladılar. Filmin ana kadrosu da "Bu böyle gitmez!" demiş olacak ki, 'Yuri!!! on Ice Bütün Gece Süren Maraton' (Mada Mada Kassō Shichau yo! Yuri!!! on Ice Talk Show & All-Night Jōeikai) etkinliğini tasarlamışlar ve bunun için de aşağıda gördüğünüz süper sevimli afiş çalışılmış. 

TOHO Cinemas Roppongi Hills'de düzenlenecek bu maraton etkinliği sayesinde, Japonya'daki hayranlar animeyi yeniden çok klas bir şekilde izleme şansına erişecekler. Neden klas diyorum, çünkü Mitsurou Kubo (animenin yaratıcısı ve karakter tasarımcısı), Toshiyuki Toyonaga (Yuri Katsuki), Junichi Suwabe (Victor) ve Kouki Uchisar (Yuri Plisetsky) tarafından bir talk show da hazırlanacak ve onlar konuk olarak gelmiş olsa da TOHO Cinemas Roppongi Hills'deki konuklar da aralarına katılabilecek. 

Tüm serinin bütün gece gösterimi bu gece saat 11: 00'de başlayacak ve sabah 04.00'a kadar devam edecek.  Talkshow ve maraton, ülke çapında 47 sinemada canlı yayınlanacak. 

Her katılımcıya 14 tane sticker ve bir tane kağıttan yelpaze de veriliyor, böylece katılımcılar hangi karakteri daha çok sevdiklerini de gösterebilecekler.

Ne diyelim; o zaman sabaha kadar dans!


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları