Yu Yu Hakusho Animesinin Yeni Bölümünün Gösteriminden Önce Ekran Görüntüleri Yayınlandı
Yeni bölümü TOHO CINEMAS Shinjuku'da 6 Ekim'den 26 Ekim'e kadar gösterimde olacak.

Bandai Namco Arts'ın haber sitesi olan V-Storage, yakında çıkacak olan orijinal animasyon Yu Yu Hakusho için 12 ekran görüntüsü paylaştı. İlk altı görüntü "Two Shot" hikayesinin ön gösterimini yaparken diğer altısı ise "All or Nothing" hikayesinin ön gösterimini yapmakta.

 Image    Image Image    Image Image    Image Image    Image Image    Image Image    Image

Ek olarak tekrar söylersek site aynı zamanda şunu da açıkladı: 6 Ekim'de gösterime girecek olan anime TOHO CINEMAS Shinjuku'da gösterilecektir. Gösterim, eserin ilk orijinal gösterimi olduğu gibi animenin de ilk bölümü olacak ve aynı zamanda bir şekilde 'talk show' yapacaklar gösterimin sonunda.

Animenin ilk bölümü aynı ada sahip olduğu manganın 7. cildinin bonus bölümü "Two Shot" ve sondan bir önceki bölüm olan "All or Nothing" ile ilgili. Yani bu iki bölümün anime adaptasyonu. Şimdi eğer hikayeye gelecek olursak:

Two Shot bölümünde Kurama ve Hiei'nin tanışma hikayesi var ve All or Nothing bölümünde de ana karakterlerin ruhlar dünyasındaki rehinelerin sorununu çözmek için birleşmesi anlatılmaktadır. 

                                                Image

Animeyi yöneten ekip ise geri dönüyor: 

Yine yönetmen ve storyboarder Noriyuki Abe, Pierrot stüdyosunda animeyi yönetecek. 

Seslendirme ekibi olarak geri dönenler de:

Nozomu Sasaki: Yusuke Urameshi

Shigeru Chiba: Kazuma Kuwabara

Megumi Ogata: Kurama

Nobuyuki Hiyama: Hiei

               Image

Animenin OVA bölümü de 26 Ekim'de animenin 4. partıyla beraber Japonya'da satışa sunulacak olan 25. Yıl Blu-ray Box'unda bulununacak.

Yoshihiro Togashi (Hunter x Hunter) 1990-1994 yıllarında mangayı yayınlamaya başlamıştır. Daha sonrasında 2002 yılında Viz Media Shonen Jump'ta manganın 19 cildini de İngilizce olarak yayımlamıştır. 

Manganın konusu da şu şekilde; 14 yaşındaki  Urameshi Yusuke bir çocuğu kurtarayım derken trafik kazası geçirerek hayatına son vermiştir. Ruhlar Dünyası bu duruma şaşırırlar ve ona iblisleri yok eden 'ruh dedektörü' olarak geri dönmesi konusunda bir şans verirler. 

Manganın anime adaptasyonu da 1992-1995 yıllarında yayınlanmıştır ve bu yıl da 25. yıllarını kutlamaktadırlar. Ayrıca seri, iki film ve iki OVA'ya ilham kaynağı olmuştur


Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları