Yomawari: Night Alone, Yomawari: Midnight Shadows Oyunları Akıllı Telefonlara Geliyor
Yomawari serisinin iki oyunu da akıllı telefonlar için duyuruldu.

Nippon İchi Sofware, 25. Geleneksel Etkinliği'nde Yomawari Night Alone ve Yomawari Midnight Shadows oyunlarının akıllı telefonlar için tek bir uygulama halinde geleceğini açıkladı. Nippon İchi Sofware oyunların telefon versiyonlarında Forwardworks firması ile çalıştığını açıklasa da oyunu yayımı ve satışı hala onlara ait. 

Nippon İchi Sofware ilk oyunu PlayStation Vita için 2015 Ekim'de ve NIS America, oyunun fiziksel ve dijital sürümlerini Kuzey Amerika ve Avrupa için 2016 Ekim'de satışa çıkardı. Ayrıca oyun, PC platformu için 2016 Ekim'de tüm dünyada geçerli olacak şekilde çıkış yaptı. 

Yomawari Midnight Shadows ise PlayStation 4 ve PlayStation Vita için 2017 Ağustos'ta Japonya'da çıkışını gerçekleştirdi. NIS America ise oyunun PlayStation 4, PlayStation Vita ve PC sürümünü Kuzey Amerika ve Avrupa için Ekim'de satışa çıkarmıştı.

Image

İlk Yomawari oyununda, oyuncular sadece el feneri ile kayıp kız kardeşini ve köpeğini arayan bir kızı kontrol ediyorlardı. İkinci oyunda konsept olarak birinciye benzer, fakat bu oyunda birbirini arayan iki yeni kız görüyoruz. 

NIS America iki oyunu da Nintendo Switch için Yomawari The Long Night Collection adıyla satışa 26 Ekim'de Avrupa ve 30 Ekim'de Kuzey Amerika için satışa çıkaracak. Ve iki oyun tek bir oyun kartında olacak. 


kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları