Yeni Fruits Basket Animesinin 2. Sezonu 2020'de Geliyor
İlk sezonun 25. bölümü Cuma günü yayımlandı.

Natsuki Takaya'nın Fruits Basket mangasının yeni animesinin 1. sezonunun 25. ve son bölümü Cuma günü yayımlandı ve animenin 2. sezonunun 2020'de prömiyer yapacağı açıklandı.

Hakusensha’s Hana to Yume dergisinin bu yılkı 20. sayısında, anime 25. bölümünün yayımlanmasından sonra bir duyuru yapacağını açıklanmıştı.

Anime, 5 Nisan'da Japonya'da prömiyer yapmıştı ve ilk sezon toplamda 25 bölümden oluşuyor. Funimation ve Crunchyroll, animeyi yayımlıyor.Ayrıca, Funimation home video haklarını da lisansladı. Crunchyroll, animenin hikayesini şöyle anlatıyor:

Bir aile trajedisi hayatını alt üst ettiğinde, cesur lise öğrencisi Tohru Honda ipleri kendi ellerine almaya karar verip bir çadıra yerleşiyor. Ne yazık ki yeni evini gizemli Sohma klanına ait özel araziye kuruyor ve bunun fark edilmesi çok uzun sürmüyor. Ancak Tohru, Sohma ailesinin onu kabul etmesinin ardından ailenin akıl almaz sırrını keşfediyor – bu insanlar karşı cinsten birileri onlara dokunduğu zaman, Çin burçlarındaki hayvanlarına dönüşüyorlar!

Takaya'nın isteği doğrultusunda tüm oyuncu ve yapım ekibi kadrosu değişen anime, manganın tüm bölümlerini kapsayacak. 

Yoshihide Ibata (Pikaia !!, FLCL Progressive)TMS Entertainment'da ilk sezonu yönetti. Taku Kishimoto (Silver Spoon, Haikyu!!, 91 Days, Hanebad!) serinin senaryolarından sorumluydu. Masaru Shindō (Macross Delta, My Teen Romantic Comedy SNAFU) karakter tasarımcısı olarak,Takaya ise ana yönetici olarak görev yaptı.

Ai Ohtsuka, serinin yeni açılış tema şarkısı "Chime"i ve INTERSECTION yeni kapanış şarkısı "One Step Closer"ı seslendirdi. Beverly, ilk açılış tema şarkısı "Again"i, Vickeblanka ise ilk kapanış tema şarkısı "Lucky Ending"i seslendirmişti.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları