Yeni Baki Animesi'nin Tanıtıcı Videosuna ve Karakter Görsellerine Bir Bakın
Kenjiro Tsuda, Takehito Koyasu, Issei Futamata, Banjou Ginga, Chafurin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Keisuke Itagaki'nin Baki (New Grappler Baki: In Search of Our Strongest Hero) mangasından uyarlanacak yeni animenin resmi web sitesinde tanıtıcı bir video, oyuncu kadrosu ve karakter görselleri paylaşıldı. Video, animenin "Most Evil Death Row Convicts/En Ölümcül Hücre Mahkumları"nın hikayesine odaklanıyor.

Mahkum anime karakterleri şu şekilde:

Kenjiro Tsuda, Sikorsky rolünde,
Image
Image
Takehito Koyasu, Doyle rolünde,

Image
Image
Issei Futamata, Yanagi Ryūkō rolünde,
Image

Image
Banjou Ginga, Dorian rolünde,
Image
Image
Chafurin, Speck rolünde,
Image
Image

Nobunaga Shimazaki ana karakter Baki Hanma'yı seslendirecek. Bir önceki Baki animesinin ana karakterini Masami Kikuchi seslendirmişti. 

Netflix animeyi bu yaz Japonya'da, sonbaharda da Japonya dışında 26 bölüm olarak yayınlayacak. Seri aynı zamanda TV'de de yayınlacak. 

Image

Netflix animenin hikayesini şu şekilde anlatıyor:

Ana kahraman Baki Hanma, dünyadaki en güçlü savaşçı olan babası Yujiro Hanma'yı geçmek için varını yoğunu ortaya koyarak çalışmaktadır. Baki'nin namını duyan şiddetli ve acımasız beş mahkum (yukarıdakiler) Baki ile yüzleşmek için bir araya gelir; eşsiz güçleri ve yetenekleri yaşamlarını renklendirmeye yetmez ve Baki'yi yenmenin umuduyla onu aramaya başlarlar. Diğer yeraltı savaş sanatı ustaları da bu beşliye karşı Baki'nin yanında savaşmak için toplanır: Kaoru Hanayama, Gouki Shibukawa, Retsu Kaioh ve Doppo Orochi. En ölümcül mahkumlar ve Baki'yi destekleyenler arasında destansı bir dövüş gösterisi başlar! 

Anime mangadan "Most Evil Death Row Convicts/En Ölümcül Hücre Mahkumları" arc'ına -ölüm mahkumlarının yeraltı ringlerinde kuralsız çatışmalarına yoğunlaşır. 

Toshiki Hirano (Rayearth, Dangaioh, Magic Kaito: Kid the Phantom Thief) animeyi TMS Entertainment'te (Lupin III, ReLIFE) yönetecek. Fujio Suzuki (Shin Getter Robo vs. Neo Getter Robo, 009-1, New Getter Robo) karakterleri tasarlayacak. Tatsuhiko Urahata (DNA², Horizon in the Middle of Nowhere, Tsuredure Children) serinin senaryosunu üstlenecek. 

GRANRODEO yapımın açılış tema şarkısı "Beastful"u ve Azusa Tadokoro kapanış tema şarkısı "Resolve"yi performe ediyor.

Baki, Itagaki'nin tüm serileri arasında ikinci yapımıdır.  Manga Haftalık Shōnen Champion dergisinde 1999 - 2005 arasında 31 cilt olarak yayımladı. Manga, "Most Evil Death Row Convicts" arc'ını baz alan orijinal anime DVD'ye (OAD) ilham verdi. OAD, Itagaki'nin Aralık 2016'da sınırlı sayıda yayımlanan 14. Baki-Dou mangasıyla birlikte verilmişti. 

Itagaki'nin orijinal Baki The Grappler dövüş sanatları mangası Haftalık Shōnen Champion dergisinde 1991 - 1999 yıllarında yayımlandı. Manga 63 milyon basıldı ve 2 TV animesi ve 1 OAD'ye adapte edilmişti. 

Baki'nin devam mangası 2005'te yayımlandıktan sonra, Hanma Baki 2005'ten 2012'ye kadar aynı dergide devam etti. Baki-Dou dizi serisi Mart 2014'te, orijinal Baki The Grappler mangasının üçüncü devamı olarak Haftalık Shōnen Champion'da başladı ve 5 Nisan'da sona erdi. Şu aralar manganın 5. bölümü için çalışılıyor. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları