Voice of Fox Animesinin Açılış Şarkısını İçeren İlk Tanıtım Videosu Yayınladı
Guang Xian Jun’un Çinli çizgi romanından uyarlanan TV animesinin ön gösterimi 5 Kasım'da yapılacak.

iQIYI, Perşembe günü Guang Xian Jun'un Çin çizgi romanı Voice of Fox'un (Hu Li Zhi Sheng or Kitsune no Koe) televizyon anime'sinin ilk tanıtım videosunu yayınlamaya başladı. LoveDesire tarafından seslendirilen açılış şarkısının ismi ise "Come:Back Stage!".

Anime, 5 Ekim günü saat 10: 30'da AT-X'de ön gösterim yapacak. Daha sonra 8 Ekim'de saat 25: 10'da Tokyo MX'de (etkin olarak 9 Ekim'de gece 1: 00'de) ve BS12’de 10 Ekim'de 26: 00'da (11 Ekim'de gece 2:00) yayınlanacak. Çin versiyonu da 8 Ekim sabahı saat 12: 00'de (9 Ekim sabahı) iQIYI'de yayınlanacak.

Oyuncu kadrosundan  Kengo Kawanishi, Hisayoshi Suganuma, Satoshi Hino ve Arisa Kōri, Tokyo'nun Aeon Cinema Chofu sinemasında 29 Eylül'de gösterilecek olan ilk iki bölümünde karşımıza çıkacaklar.

Çinli çizgi romanının kurgusu, Hu Li adında fakir ama yetenekli bir lise öğrencisini konu alıyor (adı Çin'deki "tilki"terimiyle çok benzer şekilde telaffuz ediliyor). Günleri ise sadece yarı zamanlı işine gidip gelmekle geçmektedir. TV başındaki tüm zamanını popüler, narsist bir idol çocuk şarkıcı ve dansçı olan Kong Que'yi  (Çince'de "tavus kuşu" na çok benzer şekilde telaffuz edilir) umutsuzca izleyerek geçiriyordu. Bir gün Kong bir müzik programı yaptığı sırada, Hu televizyon kanalındaki yarı zamanlı işini tamamlamak üzereydi. Kong performansına başladığı sırada kendi kendine “Bu benim sıram” diyen Hu'nun bir sonra ki adımı…

Çok yakışıklı ama şarkı söylemekte çok iyi olmayan Hu, nihayetinde Kong’un gizli şarkı söz yazarı olur. Trafik kazasının yol açtığı yüzündeki büyük yarasını saklamak için Hu her zaman bir bir tilki maskesi takmaktadır. Ayrıca şarkılarını çevrimiçi platformlarda yayınlamak için takma adı olan "Mr. Fox"u kullanmaktadır.

Oyuncu kadrosu (Resimdeki sıraya göre yukarıdan aşağıya doğru);

  • Hu Li olarak Kengo Kawanishi
  • Kong Que  olarak Hisayoshi Suganuma;
  • Chuyun olarak Arisa Kōri;
  • Ji Hetian olarak Satoshi Hino;
  • President Kim olarak Sho Hayami;

(Resimde yer almayanlar)

  • Hongye olarak Yukiko Motoyoshi
  • Xueer olarak Rena Maeda
  • Yuxin olarak Shiki Aoki
  • Zhang Yao olarak Subaru Kimura

Oyun şirketi Success, bir araya gelen Yumeta Company ve Çinli video yayın sitesi iQIYI ile birlikte animeye hayat veriyor. (iQIYI daha önce Voice of Fox’un yapımı için Tezuka Productions ile işbirliği içindendeydi)

Kōjin Ochi (Detective Conan, La Corda D'Oro - primo passo,Samurai Warriors) animenin yönetmeni, Yoshimi Narita (Yes! Precure 5, KemekoDeluxe!, Saint Seiya Omega) serinin senaryosunu, Aki Tsunaki (Harukanaru Tokino Naka de: Maihitoyo, Chōyaku Hyakunin Isshu: Uta Koi, Samurai Warriors) karakter tasarımını ve Rie Nishimura ise sahne tasarımlarını gerçekleştirmektedir.

Çin animasyon endüstrisi için bir üretim üssü olma hedefi ile iQIYI tarafından kurulan bu işbirliği, anime yapımları oluşturmak için büyük bir hareketin ilk adımını oluşturmaktadır. Geçtiğimiz yıl, Ma Boyong'un “Whales of Four Seas” eserini konu alan animasyon projesi de 2018 için planlanmıştı. Ayrıca iQIYI, The DemonicKing Chases His Wife çevrimiçi romanının uyarlanmasını da planlamıştır.

Kaynak: ANN

1983 yılında İstanbul'da yarışa katıldım. Başlangıçta, geleceğimin o zaman farkında olmadan TRT'nin sabah kuşağındaki animelerle şekilleneceğinden haberdar değildim. Kanıma işleyen bu anlatım tarzı ve dünyalar hala devam etmekte olan maceramın bir parçası. Zevkler ve renkler tartışılmaz olsa da, fikrimce anime izlememiş birisi daha hiç birşey izlememiştir. to be continued..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları