Ultraman Mangası 2019'da Anime Oluyor
Eiichi Shimizu ve Tomohiro Shimoguchi'nin serileri Shin Hayata'nın oğlu'nun başından geçenleri anlatıyor.


Eiichi Shimizu ve Tomohiro Shimoguchi'nin resmi web sitesinde Ultraman mangası için geri sayım sona erdi ve 2019'da animesi çıkacağı belirtildi. Shogakukan'ın Monthly Hero Dergisi'nin Cuma günü çıkacak 2018 Ocak sayısında bu anime de yerini aldı. 

Viz Media Ultraman mangasını Kuzey Amerika'da yayınlıyor ve hikayeyi şöyle anlatıyor: "On yıllar önce, Işık Devi olarak bilinen bir kişi, Dünya'yı Kaiju olarak bilinen korkunç canavarların işgalinden kurtarmak için Bilimsel Özel Araştırma Grubu'ndan Shin Hayata'ya katıldı. Şimdi, yıllar sonra, karanlık günler geride kalıyor ve dünya barış içindedir. Ancak  yeni bir tehdit büyüyor. Bu tehlike yalnızca yeni bir kahraman türü yüzünden var - yeni bir Ultraman türü..."

Shinjiro sıradan bir gençtir, ancak babası efsanevi Shin Hayata'dır. Babasının "Ultraman Faktörü" nü ona ilettiğini ve inanılmaz güçlere sahip olduğunu öğrendiğinde, hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Demir ekibinden Linebarrels, 2011'de Monthly Hero'nun dergisinde Tsuburaya Production'ın en ünlü canlı- aksiyon özel-efekt kahramanına dayanan serisini başlattı.

Shogakukan mangası'nın 10. derlemesi 5 Temmuz'da yayınlandı ve 11. derlemesi 5 Aralık'ta yayınlanacak. Viz Media, manganın 9. cildini 17 Ekim'de yayınlarken, 10. cildini ise 18 Mayıs'ta yayınlayacak.

kaynak: animenewsnetwork

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları