Uchi no Maid ga Uzasugiru! Animesinin Tema Şarkılarını Kimin Seslendireceği Belli Oldu
Ana karakterleri seslendiren Haruka Shiraishi ve Manami Numakura, karakterleri olarak, şarkıları söyleyecek.

Kanko Nakamura'nın Uchi no Maid ga Uzasugiru! mangasından uyarlanan aynı isimdeki animenin resmi sitesi açılış şarkısını seslendirecek kişileri duyurdu. Haruka Shiraishi ve Manami Numakura açılış ve kapanış şarkılarını, sesledirmelerini yaptıkları karakterler olarak, söyleyecekler. Her iki şarkınında adı belirlenmiş değil, ancak ikisininde, birbirinden ayrı olarak, 24 Ekim'de yayınlanması planlanıyor.

  • Misa rolünde Haruka Shiraishi(aşağıdaki resimde sağda)
  • Tsubame rolünde Manami Numakura(aşağıdaki resimde solda)

Anime ekim ayında yayınlanmaya başlayacak.

Manga, annesini küçük yaşta kaybeden ve şu anda babasıyla yaşayan, Misa'yı konu alıyor. Misa'nın babası, eski savunma kuvvetleri askeri ve lolicon olan, Tsubame adında bir hizmetçi tutmasıyla başlar.

Himouto! Umaruchan, Gabriel DropOut, ve Mitsudomoe animelerinde çalışan yönetmen Masahiko Ohta ve senarist Takashi Aoshima, aynı rollerde, Doga Kobo(Himouto! Umaruchan, Himōto! Umaru-chan R, Gabriel DropOut)'da yayınlanacak animede görev alacak. Karakter tasarımını Jun Yamazaki(Three Leaves, Three Colors) üstlenecek.

Nakamura mangayı Ağustos 2016'da Futabasha'nın Manga Action dergisinde yayınlamaya başladı. Futabasha 12 Nisan'da manganın üçüncü cildinin yayınladı.

Kaynak: Animenewsnetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları