Twin Star Exorcists Spinoff Romanı Bir Manga Serisine Uyarlanıyor
Yoshiaki Sukeno, Pazar günü Twitter'dan yaptığı açıklamada, Shueisha'nın Shonen Jump+ internet sitesinde Sōsei no Onmyōji -Tenen Jakko- (Twin Star Exorcists - Young Tiger Bound by Heaven's Will) adlı romanın bir manga serisine uyarlanacağını duyurdu.

Manga serisi 3 Eylül'de başlayacaktır. 


Yoshiaki Sukeno manga için bir illüstrasyon yayınlamıştır:

Yoshiaki Sukeno, Shueisha'nın Jump SQ dergisinde orijinal mangayı Kasım 2013'te piyasaya sürmüştür. Shueisha, manganın 15. derlenmiş kitap cildini 4 Haziran'da yayınlamıştır. Viz Media, mangayı İngilizce olarak yayınlamakta ve 1 Mayıs'ta 12. cildini yayınlamıştır.


Hajime Tanaka tarafından yazılan roman (aşağıdaki görsel), Sukeno'nun Twin Star Exorcists mangasının bir spinofudur ve Seigen ile Yukari'nin hayatlarına odaklanmaktadır. Roman, Ağustos 2016'da Japonya'da piyasaya sunulmuştur. Tanaka ayrıca, Mayura ve Şimon'a odaklanan Sōsei no Onmyōji -Shiga Kenbyaku- adlı ikinci bir roman da yazmıştır. Roman Mart 2017'de piyasaya sunulmuştur.

Manganın TV anime uyarlaması Nisan 2016’da Japonya’da prömiyer yapmıştır ve Crunchyroll yayınlandığı gibi seriyi yayınlamıştır. Crunchyroll ve Funimation, İngilizce dublajlı Blu-ray ve DVD serilerini yayınlamıştır ve ilk combo pack 24 Temmuz'da piyasaya sürülmüştür.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları