Katsuki Bakugou Kimdir? - My Hero Academia
Katsuki Bakugou Kimdir? neden kahraman olmak istiyor?

Katsuki Bakugo

Japonca isim : 爆豪 勝己

Takma isim Kacchan

Katsuki çok agresif bir insandır ve bazı yönlerden rakip olarak gördüğü Izuku Midoriya’ya zorbalık eder. Üstünlük kompleksi vardır ve ilk olmak, her şeyde en iyi olmak ister. İnsanların kendisinden üstünmüş gibi ona tepeden bakmalarından hoşlanmaz ve çabuk sinirlenir. O son derece kibirli, ama aynı zamanda çok akıllı ve yetenekli. Ayrıca İzuku Midoriya gibi insanları en büyük kahraman olma yolunda bir engel olarak görüyor.

Katsukinin çok kaba, şiddetli, kibirli ve agresif bir kişiliği vardır. Bir suçluyu andıran bir tutum sergiler. Acımasız ve kana susamış olan Katsuki kendini savaşın ortasında bulurken ürkütücü bir şekilde gülümser. Kişiliği savaş tarzını yansıtır:

acımasızca rakibe saldırır ve yakınlardaki nesneleri göz ardı etmez, onları kendi gücüyle yok eder. Buna rağmen, savaşta oldukça yeteneklidir. Özgünlüğünü saldırı dışında çeşitli şekillerde kullanıyor. Aynı zamanda çok akıllıdır ve çok yüksek notlar alır.

Özgünlüğü:

Ellerinde patlamalar yaratan bir özgünlüğü vardır. Bunu havada süzülmek için kullanabilir. Fazla güç harcadığında kasları ağrıyor.

Japonca Seslendirme Sanatçısı : Nobuhiko Okamoto

 

ben Akrep Hilal. sevdiğim animelerden fark ettiğim bazı detaylar hakkında paylaşımlar yapan yazar.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları