TV Anime The Morose Mononokean'ın 2. Sezonu Geliyor
Kiri Wazawa'nın The Morose Mononokean (Fukigen na Mononokean) adlı mangasının TV animesinin resmi web sitesi bugün, ikinci sezonun geleceğini açıkladı.

Yuuki Kaji ve Tomoaki Maeno rollerini Hanae Ashiya ve Haruitsuki Abeno olarak sürdürmeye devam edecektir.

Itsuro Kawasaki (Magical Girl Ore, Rental Magica, Shining Hearts, Tsukiuta. THE ANIMATION) Pierrot Plus'da animeyi yönetiyor ve Takao Yoshioka (Ikki Tousen, High School DxD, Your Lie in April) senaryodan sorumludur.  Atsuko Kageyama karakterleri tasarlıyor ve Yasuharu Takanishi (Fairy Tail, Log Horizon, Boruto -Naruto the Movie-) müziği besteliyor.

 

TV animenin ilk sezonu, 2016'da prömiyer yaptı ve Crunchyroll, Japonya'da yayınladığı gibi seriyi yayınladı. Funimation, geçtiğimiz Ocak ayında serinin home video'sunu yayınladı.


Kiri Wazawa, 2013 yılında Square Enix'in Gangan Online adlı web manga sitesinde mangayı başlattı ve Cuma günü 11'inci kitap cildini yayınladı. Crunchyroll, Kiri Wazawa'nın orijinal mangasını dijital olarak İngilizce yayınlamaktadır.

Manganın sahne oyunu uyarlaması, Eylül 2016'da Tokyo'daki Akasaka Red Tiyatrosu'nda sahne aldı.

ÖZET

Ashiya lisedeki ilk yedi gününü kendisine yapışan youkai yüzünden revirde saplanmış hâlde geçirmiştir. "Mononokean" adlı bir çay odasının sahibinden yardım ister hâle gelir. Bu, bu dünyadan Ruhlar Diyarı'na giderken amaçsızcca gezinen youkailere yol gösteren Mononokean'ın asık suratlı sahibini içeren bir hikâyedir.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları