Tokyo Skytree Yakınlarındaki Yeni Kafe
Kafede en çok Pikachu ve Jibanyan teması olmak üzere birsürü anime,manga temalı yemekler var. Keyifli okumalarr.

Tokyo Skytree Yakınlarındaki Yeni Kafe



Kafede çocuklara ve yetişkinlere hitap eden birbirinden güzel Pikachu ve Jibanyan temalı ve daha bir çok çeşit yemekler var .

İşte menüdeki öğelerden sadece birkaçı:

İçecekler

" Teacher Pascal'ın Mango Smoothie " içeceği sadece mango değil, aynı zamanda bol miktarda yoğurttan oluşan bir mango smoothie. Üstü, büyük bir çırpılmış krema ve mango sosuile süslenmiştir.Fiyatı 950 yen    (yakklaşık 28tl)


Çikolata ve Muzlu Smoothie Jibanyan temsil etmek için mavi ve kırmızı soslar ile süslenmiş.Fiyatı 950 yen (yakklaşık 28tl)


İçki, baş karakter Arashi'nin özel hareketi The Flame Topdan esinlenmiş. Bu içecek 980 yen Yaklaşık (31tl)


Tüm içecekler, çeşitli Coro Coro Comic manga örnekleri ile birlikte  gelir .


Yemekler:

Kabak kreması sosusyla beyaz makarna. Kulaklar ve kuyruk Doritos benzeri cipslerden oluşur ve üstüne ekstra baharat tozu bulunur. Siyah işaretler acı şekersiz çikolata ile hazırlanır. Pokéball, taze mozzarella peyniri (beyaz kısım), yarım kiraz domates (kırmızı kısım) ve yosun şeridi (siyah çizgi) ile hazırlanır. Bu makarna 1,380 yen ( yaklaşık 42 tl)


Pikachu'nun yüzü olan peynir ve bir Pokéball'a benzemek için tasarlanmış bir topuz bulunur.Fiyatı 1,380 yen ( yaklaşık 42 tl)


Bu yemekde ise Jibanyan'ın yüzünden ilham alınmış.Fiyatı 1,480 yen ( yaklaşık 45 tl)


Bu yemek Tsurupika Hagemaru manga'sına dayanıyor . Fiyatı 1,480 yen ( yaklaşık 45 tl)


Bu yemek yumurtayla hazırlanmış bir Pascal pilavına ve demi-glace soslu bir havuza sahiptir.   Fiyatı 1,380 yen ( yaklaşık 42 tl)


TATLILAR:

 Üstte bir futbol topu gibi şekillendirilmiş krem ​​şanti , aynı zamanda camın çevresinde bir kağıt futbol sahasıyla servis edilir. Fiyatı 1,280 yen ( yaklaşık 40 tl)


   Dondurma vanilya, mavi Hawai'i ve çikolata aromalarında bulunur.Fiyatı 1,480 yen ( yaklaşık 45 tl)


Grandpa Danger  mangası ve animesin den esinlenmiş tatlı  kırmızı fasulye topudur. Fiyatı 680 yen            ( yaklaşık 21 tl)


Tüm kafe, çeşitli Coro Coro Comic mangası ile süslenmiştir .


Tüm müşteriler masaya oturduklarında Super Mario-kun , Splatoon ve Beyblade gibi serilerin simgeleriyle karşılaşıyor.


Hatta menü dergiye (manga) benziyor.


Yoğun programlarına rağmen,Shinbo Nomura , Manavu Kashimoto , Hiro Moritave Kazutoshi Soyama manga yaratıcıları kafeyi ziyarete geldi ve İmzalarını kafe duvarına yazdılar.


Soldan sağa: Shinbo Nomura Kazutoshi Soyama , Hiro Morita , Yuji Nagai , Makoto Yoshimoto , Baş editör Makoto Wada, Shigenobu Matsumoto , Manavu Kashimoto , Yukio Sawada, Hideyasu Takahashi 


Tokyo Skytree yakınlarındaki Tokyo Solamachi Coro Coro ile de işbirliği yapıyor . Hayranları, ziyaretlerini anmak için resim çekebilir.


Solamachi'deki koridorlardan birinde dergi tarihçesinden en baştan en yenisine kadar tüm kapak koleksiyonu ile süslenmiştir.

Kafe, Tokyo Solamachi binasının dördüncü katında Tokyo'daki Tokyo Skytree yakınlarında 13 Mayıs - 3 Eylül tarihleri ​​arasında olacak.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları