To Your Eternity Animesinin 2022 Sonbaharında Yeni Sezonu Geliyor
Yoshitoki Ōima'nın To Your Eternity (Fumetsu no Anata e) animesinin 2022 sonbaharında 2. sezonu ile geri döneceğini duyuruldu

Seri 20. bölümde 30 ağustosta final yapmıştı.

 

Anime NHK Educational üzerinden 12 Nisan'da prömiyer yaptı. Animenin aslında geçen yılın Ekim ayında prömiyer yapması planlanıyordu ancak koronavirüs salgınının (COVID-19) animenin yayın takvimini ciddi bir şekilde etkilemesi üzerine 2021'in Nisan ayına ertelendi. Crunchyroll animeyi yayınlamaktadır.

 

Masahiko Murata (Naruto Shippūden, Baby Steps) animeyi Brains Base üzerinden yönetmektedir. Shinzō Fujita (Shin Megami Tensei Devil Children, Duel Masters Cross) senaryodan sorumlu ve Koji Yabuno (Space Brothers, Naruto Shippūden: Blood Prison) karakterleri tasarlamaktadır. Ryo Kawasaki (Fate/Grand Order Absolute Demonic Front: Babylonia, Muhyo & Roji's Bureau of Supernatural Investigation) müziği bestelemekte ve Takeshi Takadera ses yönetmenliği yapmaktadır.

 

Kodansha Comics mangayı İngilizce olarak yayınlamakta ve hikayesini şu şekilde özetlemektedir:

Yapayalnız bir çocuk Kuzey Amerika'nın Kuzey Kutup bölgesinde başıboş dolaşırken bir kurtla karşılaşır ve hayatta kalma şanslarının birbirlerine bağlı olduğu bu zorlu şartlarda arkadaşlıklarını hızlıca geliştirirler. Ancak oğlan bir geçmişe ve kurt da göze göründüğünden fazlasına sahiptir… To Your Eternity ölüm, yaşam, reenkarnasyon ve doğaya olan aşkı işleyen tümüyle sıra dışı ve canlı bir mangadır.

 

Crunchyroll mangayı Japonca yayımıyla eş zamanlı olarak İngilizce dijital bir şekilde yayımlamaktadır.

 

Ōima mangayı Kasım 2016'da Weekly Shōnen Magazine dergisi üzerinden yayımlamaya başlamıştır. Manganın ilk arc'ı Aralık 2019'da sona erdi ve ikinci arc'ı Ocak 2020'de yayımlanmaya başladı. Manga, Mayıs 2019'da gerçekleştirilen 43. yıllık Kodansha Manga Ödülleri'nde En İyi Shōnen Manga ödülünü kazanmıştır. Manga ayrıca 2019'un Gençler İçin Harika Grafik Romanlar listesinin Amerikan Kütüphane Derneği'nin (AKD'nin) Genç Yetişkin Kütüphane Hizmetleri Derneği 'nin (GYKHD) bölümünde dereced almıştır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

1 comment

Miyubi
This comment contains spoilers. Click here if you want to read.

ben orda gugu iin ağladım 3 gün yas tuttum

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

Disqus Yorumları