Tilki Ruhlarının Eğlendiği Anime: Konohana Kitan
Sakura Amano'nun mangasına dayanan TV adaptasyonu, Inn Konohana-tei Onsen'nin bekçileri olan bir gurup tilki ruhun eğlenceli günlük yaşamına odaklanıyor.

Japon TV kanal yayını için hazırlanan Konohana Kitan animesi, Sakuya Amano'nun bir gurup kitsune (tilki ruhu) hakkında yazdığı mangaya dayanıyor. Bu tilki ruhları, insan ve ruh dünyası arasındaki sınırda kalan ve Tanrılarla insanlara hizmet veren bir onsende çalışmaktadırlar. 

Konohana Kitan aşağıdaki planlamaya göre yayınlanacaktır: 

  • AT-X: Her Çarşamba, 04 Ekim 2017 itibariyle, 20.00'da. 
  • Tokyo MX: Her Perşembe, 04 Ekim 2017 itibariyle, 24.00'da.
  • Kansai TV: (TV yayın programı henüz kesinleşmedi, yakında duyurulacak.)
  • BS11: Her Perşembe, 05 Ekim 2017 itibariyle, 24.00'da. 

PV

Konohana Kitan'daki Yuzu karakteri, terk edilen ve bir rahibe tarafından bulunup büyütülen bir tilki ruhudur. Dünyasını genişletmek için, insan dünyasıyla ruh dünyası arasındaki sınırda yer alan ve Tanrılar ve ruhlar tarafından da ziyaret edilen, alkollü içkinin su gibi aktığı ve ilginç karşılaşmaların yaşandığı lüks kaplıcalar Inn Konohana-tei'de bekçi olarak çalışmaktadır.

Konohana Kitan mangası Gentosha's Monthly Comic Birz isimli seinen manga dergisinde serileştirildi. TV animesinin yönetmenliğini Hideki Okamoto üstlenirken, animasyonu da Lerche yapıyor.

TV anime uyarlamasının karakterlerini yakından incelemek isterseniz  Mirai Chan tarafından kaleme alınan şu yazıyı okuyabilirsiniz.


kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları