Tiger & Bunny Animesinin 2. Sezonu 2022'de Çıkıyor
Mitsuko Kase, Tiger & Bunny The Movie -The Rising- anime filminin ardından animeyi yönetecek.

Sunrise'nin orijinal anime serisi Tiger & Bunny'nin resmi Twitter hesabı, Cuma günü animenin 2022'de prömiyer yapacak ikinci sezonunun geleeğini duyurdu. Yeni sezon, Tiger & Bunny 2 olarak adlandırıldı ve Tiger & Bunny The Movie -The Rising- anime filminden sonra olanları anlatacak.

Mitsuko Kase (Mobile Suit Gundam 0083: Stardust Memory), Bandai Namco Pictures'da animeyi yönetiyor. Masafumi Nishida seri kompozisyonunu için ve Masakazu Katsura karakterleri tasarlamak için geri dönüyor.

Hiroaki Hirata, Kotetsu T. Kaburagi / Wild Tiger'ı ve Masakazu Morita, Barnaby Brooks Jr.'ı seslendirmeye geri dönüyor.

Image

Keiichi Satou (Karas yönetmeni,The Big O karakter/mekanik tasarımı) animeyi yönetti ve Masafumi Nishida (Kaibutsu-kun live-action) senaryoları yazdı ve denetledi. Batman ve diğer süper kahraman çizgi romanlarının ünlü bir hayranı olan manga sanatçısı Masakazu Katsura (Video Girl Ai, DNA², I''s, Zetman) orijinal karakter tasarımlarını yapmıştı.

Animenin iki filmi çıkmıştı. 2012'de Tiger & Bunny the Movie: The Beginning ve 2014'de Tiger & Bunny The Movie -The Rising-.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları