The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia Oyunu Tanıtım Videosu, Hikaye ve Savaşları İçeriyor
Nanatsu no taizai yeni PS4 oyunu

Bandai Namco Entertainment America, The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia (Nanatsu no Taizai: Britannia no Tabibito) adlı PlayStation 4 oyunu için cuma günü oyun içi tanıtım videosu yayınlamaya başladı ve tanıtım videosu görevleri, savaşları ve Boar hat'ta açılan özel güçleri içeriyor.

Image

Natsume Atari şirketi, aksiyon macera oyunu geliştiriyor ve Bandai Namco Entertainment America oyuna İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca ve Almanca altyazılarını dahil ederek yayınlayacak.Oyun 9 Şubat'ta Amerika ve Avrupa'da çıkacak ve Bandai Namco Entertainment oyunu Japonyada 25 Ocak'ta yayınlayacak. Ön sipariş yapanlar özel karakter köstümleri için bir ürün kodu alacaklar.

Tanıtım videosu

Manga, daha önceden 2015 Şubat yapımı olan Nintendo 3DS platformunda çıkan Nanatsu no Taizai: Unjust Sin ve  Nanatsu no Taizai: Pocket no Naka no Kishidan mobil oyununa ilham kaynağı oldu. Mobil oyun Mart 2017 de hizmet vermeyi kesti.Bandai Namco Entertainment oyunu yüksek gerilimle ve hızlı tempolu bir savaş stilinde tasarladı. Oyuncular cazip hikaye hattı ve Britannia'yı keşfetmek için pek çok yer deneyimleyebilir. Ayrıca oyuncular Meliodas, Elizabeth, Hawk ve diğer ünlü karakterler ile tüm benzersiz mücadele tarzlarında unutulmaz savaşlar yapabilecek.


kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları