The Royal Tutor Yeni Bir Anime Projesiyle Yeniden Ekranlarda
Selvi boyuyla Heine Wittgenstein'i ve iç ısıtan gülüşüyle Prens Kai von Grannzreich'i özleyenler burada mı?

Glanzreich'in prensleri ve onların küçümsedikleri Kraliyet Öğretmeni'nin hikayesi yeni bir anime projesiyle sevenlerinin huzuruna çıkmaya hazırlanıyor. 

Image

Proje LINE LIVE'de yayınlanan bir videoyla duyurulmuştu ve yayınlanan yeni görselin üzerinde "Ve başlasın! Sıradaki ders..." şeklinde bir metin de yer alıyor. 

Higasa Akai’nin hit haline gelen orijinal mangasını baz alan 2017 yapımlı anime dizisi de animeseverler tarafından acayip sevilince Akai mutluluk gözyaşlarını koyvermişti. 

Komedi serisi, Glanzreich'in birbirinden farklı dört prensine eğitim veren ve onların küstahlıklarına, kibirlerine (Kai ve Bruno hariç) rağmen yılmayan ve dördünün de sevgisini kazanmayı başaran Heine Wittgenstein'i konu alır. 

Image

Yapımın devam serisinin mi, filminin mi, special bölümlerinin mi olup olmayacağı henüz yetkili merciler tarafından onaylanmış değil ama hit haline gelen bu yapımın bir şekilde devam edeceği de şu götürmez bir gerçek. 


kaynak: goboiano

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları