The Royal Tutor Animesi İçin Şubat'ta Yeni Bir Film Geliyor
Film, "İkiz Prensler" Ivan ve Eugene'i konu alıyor.

The Royal Tutor anime ekibi Salı günü, orijinal bir hikaye ile bir anime filmi çekileceğini açıkladı. Film 16 Şubat 2019'da Japonya'da gala yapacak.

Hikaye iki yeni karaktere sahip olacak: Ramano krallığının sadist "İkiz Prensleri": Ivan (görselin solunda) ve Eugene Aleksandrovich (sağda).

Keisuke Ueda, Yūya Asato, Yūto Adachi, Daisuke Hirose ve Shouta Aoi, sırasıyla eski rollerini Heine, Kai, Bruno, Leonhard ve Licht yeniden canlandırmak için animeye döndüler.

Filmi yönetmek için Katsuya Kikuchi ve senaryo için Kmiko Ueno tekrar ekibe katıldı. Rena Okuyama, animasyon karakter tasarımı, aynı zamanda baş animasyon yönetmenliği rolünde bulunuyor. Hozumi Gōda ve Keiji Inai sırasıyla ses yönetmeni ve müzik bestecisi olarak yer alacak.

Özel bir LINE LIVE programı, Haziran ayında anime için 18 Eylül tarihinde bir duyuru yapılacağını açıklamıştı.

Higasa Akai'nin mangasının uyarlaması, Japonya'da Nisan 2017'de yayınlanmaya başladı. Yen Press, Akai'nin orijinal mangasını 2015'te İngilizce e-kitap olarak yayımlamaya başladı.

Kraliyet öğretmenliği görevini Kral Grannzreich mahkemesinde kabul eden Heine Wittgenstein, ileride büyük bir işi olan küçük bir profesördür. Krallığın dört prensinin her biri oldukça farklı bir kişiliğe sahiptir. 

Akai, Kasım 2013'te Monthly G Fantasy'de mangayı başlattı ve Square Enix, 27 Temmuz'da 11. kitap derlemesini yayımladı.

kaynak: animenewsnetwork

Meraklı anime izleyicisi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları