The Rose Of Versailles'ın Yazarının 50. Yıl Gösterimi
Ikeda Riyoko'nun yazarlığa başlamasının 50. yılı büyük bir sergi ve gösteriyle anılacak.

   Osaka'da Nipponbashi Takashimaya'nın 8. katında 8-20 Mart arasında, tema olarak The Rose of Versailles'ın seçildiği tören "Ikeda Riyoko'nun 50. Yılını Anma Töreni-BeruBara ile"  adıyla yapılacak.

   Bu yıl Ikeda Riyoko'nun manga artisti olarak 50. yıl dönümünün anılması sadece en bilinen serisi olan The Rose of Versailles'ı kapsamıyor. Ayrıca yarım yüzyıllık bir tarihi olan çizerin 200'ün üstündeki özgün sayfas ve önceden yayınlanmamış diğer kıymetli parçaları da içeriyor,tarihi roman Jotei Ekaterine (Empress Catherine), Ikeda'nın müzik aşkı ile doldurduğu Orpheus no Mado (Window of Orpheus) gibi ve The Rose of Versailles'in yeni bölümleri.


   Yeterli bir sebep değilse bile, burada özgün hediyelerden bir düzen olacak, resmi bir kitap ve baskılı çay kaşıkları gibi, ayrıca bir imza oturumu planladı; Ikea'nın işlerinin hayranları mutlaka katılmalı.

 

   Projeden sonra kashihon (rental book) işleri, Ikeda Riyoko ilk şöhreti 1967'de Bara Yashiki no Shoujo ile yakaladı ve 1972'de The Rose of Versailles'e başladı. Fransız devrimi etrafında geçiyordu, hikaye yıllarca bir çok jenerasyon tarafından okundu ve bir çok Takarazuka müzikaline uyarlandı. Ayrıca The Rose of Versailles son zamanda "Episodes" olarak yeni serisiyle yeniden başladı, son sayısı (Volume 3-13) 25 Ocak'ta yayınlandı.

Sergi Detayları:

Süre:  8-20 Mart, 2017

Yer: Nipponbashi Takashimaya 8. Kat

Açılış Saatleri: 10.30-17.30 (kapanış günü 18.00)

Giriş Ücreti:

Yetişkinler: 800 Yen

Lise/Ortaokul Öğrencileri: 600 Yen

İlkokul Öğrencileri ve Gençler: Ücretler

AnimeAnime

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları