The Island of Giant Insects Survival Korku Mangası, Anime DVD'si Oluyor
Passione'de Spice & Wolf'un yönetmeni Takeo Takahashi tarafından 20 Haziran'da yönetilecek okul gezisi yanlış bir rotaya saparsa ne olur?

RED ICE ve Yasutaka Fujimi'nin The Island of Giant Insects (Kyochū Rettō) mangasının 20 Haziran'da raflarda yerini alacak altıncı derleme cildinde manga ile birlikte satılacak bir anime DVD'si olacağı açıklandı. Resmi web sitesi bir tanıtıcı video ve görsel de yayınladı. 

Image

Hayatta kalma mücadelesini konu alan korku hikayesi Mutsumi Oribe ve sınıf arkadaşlarının bir okul gezisinde uçaklarının kaza yapmasıyla başlıyor ve dev böceklerin hakim olduğu bir adada kendilerini buluyorlar. Animenin sloganı ise: "O adada... insanlar sadece birer böcek yemi." 

Takeo Takahashi (Spice and Wolf, Aki Sora) Passione'de animeyi yönetirken Shigeru Morita (Arpeggio of Blue Steel - Ars Nova) senaryoyu yazıyor. Takayuki Noguchi (Queen's Blade: Rebellion) karakterleri tasarlıyor. 

RED ICE ve Yasutaka Fujimi 2014'te Akita Shoten'in Champion Cross websitesinde mangayı yayınlamaya başlamıştı Akita Shoten'in ücretsiz manga web sitesi Manga Cross'ta yayınlamadan önce...


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları