Sword Art Online: Progressive Anime Oluyor
Sword Art Online: Alicization - War of Underworld'un tamamlanmasının ardından yeni projenin duyurusu yapıldı.

Sword Art Online: Alicization - War of Underworld'un final bölümünün yayınlanmasının ardından Reki Kawahara'nın Sword Art Online: Progressive hafif romanının anime olacağı duyuruldu. Aniplex, ayrıca animenin teaser görselini ve tanıtım duyurusunu gösteren bir de web sitesi açtı.  

Kawahara, Ekim 2012'de illüstrasyonlar içeren, romanın yan hikâyesini yazmaya başladı ve orijinal seri 'Aincrad arc'ı yeniden anlatıp genişletti. Kadokawa, yedinci ve sonuncu bölümü Mayıs 2018'de yayınladı. 

Kiseki Himura (Just Because!), bir sonraki Nisan ayında Dengeki G's Comic'e geçmeden önce Haziran 2013'te Dengeki G's magazine'de bir manga uyarlaması çizmeye başladı. Manga, hafif romanın  ilk iki cildini kapsıyordu ve Şubat 2018'de sona erdi. Kadokawa, yedinci ve sonuncu cildi Mayıs 2018'de yayınladı.

Yen Press, serinin hem hafif roman hem de manga uyarlamasının İngilizce lisansını 2014'te aldı. Manganın yedinci cildini Aralık 2018'de, hafif romanın altıncı cildini de geçen Temmuz'da yayınladı.

Sinopsis: "Bu oyunu kazanmanın bir yolu yok. Tek fark ne zaman ve nerede öleceğin..." Akihiko Kayaba'nın ölümcül oyunu başlayalı bir ay oldu ve ölenlerin sayısı artmaya devam ediyor. İki bin oyuncu şimdiden öldü bile. Kirito va Asuna, iki farklı kişi ama ikisi de yalnız mücadele etmek istiyor. Ne var ki kendilerini hem içeriden hem de dışarıdan gelen zorluklarla yüzleşmek için bir arada bulurlar. Şu anda yaşadıkları sanal dünyanın bir ölüm tuzağı olarak yaratılmış olması Sword Art Online oyuncularını umutsuzluğa düşürmekte ve de umutsuzluk, Kirito ve Asuna gibi yalnızları daha tehlikeli yapmaktadır. Yalnız olmanın intiharla aynı anlama geldiğini anlayınca ikili, birbirlerine inanacak gücü kendilerinde bulmak için farklılıklarının üstesinden gelebilecek ve hayatta kalabilecekler mi? Sword Art Online: Progressive, Sword Art Online hikâyesinin, Kirito ve Asuna'nın destansı maceralarının başlangıcıyla start alan yeni bir versiyonu. Aincrad'ın ölümcül dünyasının ilk seviyesi! (Kaynak: Yen Press).

Kaynak: Myanimelist

Video şu anda her bölgede gösterilmiyor. Onun için Twitter hesabına buyrun.

https://twitter.com/sao_anime/status/1307340259122790400

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları