Sword Art Online: Hollow Realization Oyununun Switch Versiyonunun Videosu Yayınlandı
Efsane oyun animesi Sword Art Online'ın yeni oyunu çıkıyor.

Oyun Switch üzerinden Japonya'da 25 Nisan da Amerika Birleşik Devletleri için ise ilkbahar'da çıkacak.

Bandai Namco Entertainment, Sword Art Online: Hollow Realization oyununun Nintendo Switch sürümü için Cumartesi günü yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Şirket  Switch sürümünü Japonya'da 25 Nisan’da piyasaya sürecek.

Bandai Namco Entertainment America, oyunu bu yaz çıkması gerekirken geciktirerek ilkbahar için Switch platformunda sunacak. Switch sürümü  "Fighters of the Blue Sky" ve "Shrine Maiden of the Abyss" genişleme paketleri içerecek.

Sword Art Online: Hollow Realization, Ekim 2016'da Japonya'da PlayStation 4 ve PlayStation Vita için, Kasım 2016'da ise Kuzey Amerika ve Avrupa için açıklanmıştı. Oyun daha sonra Ekim 2017'de PC platformu için onay aldı.

Orijinal Sword Art Online light novel yazarı Reki Kawahara oyun için şirket ile beraber iş birliği yaptı. Oyuncular Kirito, Asuna, Leafa, Silica, Lisbeth ve Sinon karakterlerini seçebilecek ve partisine katmak  için en fazla üç karakter seçebilecekler.

Oyunun yeni karakterleri Genesis (Kazuyuki Okitsu tarafından seslendirildi) ve Premiere (seslendiren Yuiko Tatsumi) adında gizemli bir yapay zeka. Genesis, Kirito gibi, "siyah kılıç ustası" olarak biliniyor.

Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları