Sword Art Online: Alicization - War of Underworld Animesi 12 Ekim'de Prömiyer Yapacak
Animenin resmi web sitesinden açıklama geldi.

Image

Sword Art Online: Alicization animesinin 2. yarısı, Sword Art Online: Alicization - War of Underworld animesinin resmi web sitesi Salı günü yaptığı açıklamada, animenin 12 Ekim'de Tokyo MX, BS11, Gunma TV, Tochigi TV ve MBS'de prömiyer yapacağını ve aynı gün AbemaTV’de yayım yapacağını duyurdu. 13 Ekim'de AT-X'te ve 15 Ekim'de Aichi TV'de gösterime girecek.

Ayrıca, Sword Art Online: Alicization’a ek olarak, 5 Ekim’de Tokyo MX, BS11, Gunma TV ve Tochigi TV’de yayınlanacak olan “Reflection” başlıklı bir derleme bölümü de yayımlanacak.

Sword Art Online: Alication 6 Ekim'de Japonya'da prömiyer yaptı ve Crunchyroll, Hulu ve FunimationNow'da yayımlandı. Anime, Reki Kawahara'nın orijinal romanlarından "Alicization Arc"ı kapsıyor.

Manabu Ono (Horizon in the Middle of Nowhere, Saki, The Asterisk War) A-1 Pictures'da animeyi yönetiyor. Sword Art Online Movie: Ordinal Scale animasyon yönetmenleri Gou Suzuki ve Tomoya Nishiguchi karakter tasarımları için Shingo Adachi'ye katılıyor. Yuki Kajiura müzikleri bestelemek için geri dönüyor.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları