Studio Durian, Shishigari İçin Uzun Metrajlı Bir Anime Filmi Projesi Planlıyor
Studio Durian animasyon stüdyosundan Yuki Nagano, Pazar günü yaptığı açıklamada "Shishigari" kısa anime filminin uzun metrajlı bir film versiyonunun geleceğini doğruladı.

Nagano, şu anda filmin planlama aşamasında olduğunu ve film için fon toplayacağını belirtti. Bu nedenle, Studio Durian henüz film için potansiyel bir yayın tarihi ​​vermemiştir. Nagano ayrıca gelecekteki çeşitli çalışmaların üretimi için de Studio Durian ile çalışacağını belirtti.

Animenin resmi web sitesi kısa filmin hikayesini şu şekilde anlatmaktadır:

Bir çocuk, dağların derinliklerindeki küçük bir köyde huzurlu bir yaşam sürmekteydi.

Bir gün, Oni aniden ortaya çıktı ve çocuktan sahip olduğu her şeyi aldı.

Onları takip etmeye ve kaçırdıkları insanları geri getirmek için bir yolculuğa çıkar.

Bu uzun yolculuktan sonra, “Oni Tepesi” olarak adlandırılan ve bir milyon Oni'den oluşan bir koloniye rastlar.


Studio Durian, Nisan 2019'da "Shishigari" (Lion Hunter) adlı kısa anime filmini yayınlamıştır. Kiyotaka Oshiyama (Flip Flappers) kısa filmin yönetmenliğinin yanı sıra hikaye konsepti, senaristik ve animatörlük de yapmıştır. Megumi Han ana karakteri seslendirmiştir.

PV:

Studio Durian filmin hikayesini şu şekilde anlatmıştır:

Kuzey dağlarının derinliklerinde, dağların onlara sunduğu nimetlerle yaşayan insanlar vardı. Artık reşit olmuş bir çocuk ilk avı için dağlara seyahate çıkar. "Kuroshishi" yi bulmalıdır. Dağlar, yaşam ve ölümün kağıt gibi incecik bir çizgiyle ayrıldığı bir dünyadır. Ve bazen doğa size dişlerini gösterir...

Filmin diğer kadro üyeleri arasında arka plan sanatçısı Kevin Aymeric ( Ping Pong ), kompozitör ve editör Yoichi Senzui (TheWind Rises, The Tale of the Princess Kaguya), kompozitör Kenji Kawai (Patlabor, Ghost in the Shell, Gundam 00), ses yönetmeni Kazuhiro Wakabayashi (Princess Mononoke, Jin-Roh - The Wolf Brigade) ve ses efektçisi Kaori Yamada ( Mitsuboshi Colours , Hanebad!) yer almaktadır. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları