Steins;Gate 0 Animesi 23 Bölüm Olacak
Ayrıca açıklanmamış bonus bir bölüm de var.

Perakendeciler Sofmap ve Neowing, Steins;Gate 0 animesini 6 Blu-ray Disc ve DVD olarak listelerine almış durumda. Neowing'in listelemesine dair yapılan açıklamada, altıncı ve son cildin "bölüm 21-23 ve açıklanmayan bir bölümü daha içerdiği belirtiliyor. 

Image

Steins;Gate 0, Nisan'da başlıyor ve anime oyunla aynı ismi taşıyor, ayrıca tüm oyuncu kadrosu da bir önceki oyun ve anime yapımlardan tanıdığımız isimler. 

Kenichi Kawamura (Qualidea Code, SoniAni: Super Sonico the Animation) animeyi White Fox'ta (Girls' Last Tour, Re:ZERO -Starting Life in Another World-) yönetirken, Jukki Hanada (Love Live! Sunshine!!, Nichijō) önceki seride görev aldığı gibi bu seride de serinin düzenlemesinden sorumlu olacak. TV animesinin bir bölümünden tanıdığımız Tomoshige Inayoshi (Buddy Complex, Battle Spirits: Sword Eyes) huke'nin orijinal karakterlerini baz alarak karakter tasarımlarını üstlenecek. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları