Şimdi Nioh'u bilgisayarda oynamak için nasıl beklememiz gerekiyor ?
Steam sürümü oyunun üç DLC (indirilebilir içerikleri) paketlerini içeriyor

    KOEI Tecmo Games bu pazartesi günü "karanlık, savaşan ülkeler aksiyonu RYOsu" olan Nioh'u 7 Kasımda PS4 ve PC için Steam'de çıkaracağını duyurdu. Çıkacak olan Nioh: Complete Edition adlı sürüm içerisinde orijinal oyunu ve çıkan üç DLC paketini (Kuzeyin Ejderi, Muhalif Onur ve Katliamın Sonu) barındıracak. 

   Sürüm ayrıca farklı çözünürlükler için aksiyon ve film modu olarak iki farklı özelliğe sahip olacak. Ek olarak sürüm yeni Dharmachakra Kabuto miğferini de beraberinde getirecek. PS4 versiyonunun aksine bilgisayar versiyonu tüm yedi silah çeşidinin, ninjutsu ve onmyo büyülerinin oyunun başından itibaren oyuncular tarafından kuşanılmasına izin verecek. Ana hikayenin tamamlanması çifte muhafız ruhlar gibi özelliklerin açılmasını beraberinde getirecek. 

    Oyun PS4 için Şubat ayında Kuzey Amerika'da Avrupa ve Japonya'da piyasaya girmişti. Ancak görülüyor ki PC'ye gelişi oyuna birçok değişik hava katacak.

     Team Ninja doyunu geliştirdi. Oyun geçtiğimiz yıl 26 Nisandan 5 Mayısa kadar alfa demosu ve 23 Ağustostan 6 Eylüle kadar beta demosu almıştı. Alfa demosundaki sahneyi tamamlayanlar "The Mark of the Conqueror" DLC paketini PS Network'ten oyun resmi olarak piyasaya girdiğinde kazanmıştı. Alfa demosunu tamamlayanlar Onryoma Miğferini kazanırken beta demosunu tamamlayanlar Hinoenma Miğferini kazanmıştı. 

Image

KOEI Tecmo Games Europe oyunu şu şekilde tanımlıyor:

   Karanlık fantastik aksiyon RYO oyunu Nioh'un içinde oyuncular savaşta bitap düşmüş Japonya'yı sarı saçlı kılıççı ve geçmişinde korkutucu bir savaşçı olan William olarak geçeceklerdir ve onun olgunlaşmış kılıç tecrübesi şeytan salgınına uğramış samuray topraklarında onu hayatta tutacak yegane şeydir. Oyuncular destansı kılıç mücadelelerinde diğer samuraylara karşı savaşıp, kuvvetli, çok hedefli çarpışmalarda en sıkı samuray yeteneklerini, sabrı ve stratejiyi bile dosdoğru sınayacak zorluk seviyelerine maruz kalacaklar. 

     KOEI Tecmo Games'in genel üreticisi Kou Shibusawa oyun üzerinde çalıştı. KOEI, Tecmo ile birleşmeden önce, oyunu anons etmiş ve Ni-Oh olarak 2004 yılında PS3 sürümünü çıkarmıştı. O zamanlar oyun sonradan alkışlara tutulan Akira Kurosawa'nın konseptleri üzerine inşa edilmişti. 

Kaynak: www.animenewsnetwork.cc

2011-2017 GAÜN Elektrik-Elektronik Müh.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları