Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux Oyunu İçin Karşılaştırma Videosu!
Remake niteliğindeki oyun 26 Eylül'de Japonya'da kopyalanmaya başlayacak. Amerika için ise bu tarih 2018'in ilk ayları. Oyun, taşınabilir bir Nintendo konsolu olan 3DS için çıkacak.

Shin Megami Tensei oyun serisinin resmi Twitter hesabı, Shin Megami Tensei: Strange Journey adıyla çıkan Nintendo DS oyunu ile şuan hazırlık aşamasında olan ve eski DS oyununun remake versiyonu olacak Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux'u içeren bir karşılaştırma videosu yayınladı. Bu video sayesinde oyuncular çıkacak olan oyunun grafikleriyle ilgili daha iyi bir fikre sahip olabildi. Karşılaştırma videosu dungeon keşfetme üzerine kurulu. Sol üstte gözüken yazılardan kırmızı olanı eski, mavi olanı ise yeni oyunu temsil ediyor.

Strange Journey Redux'un 26 Eylül'de Japonya için çıkması planlanırken Atlas USA'den ise 2018'in ilk aylarında Kuzey Amerika için yeni remake oyununu çıkarması bekleniyor.

Twitter'da Paylaşılan Karşılaştırma Videosu

Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux, orijinal oyunu esas alacak olsa da yeni içerikler de barındıracak gibi gözüküyor. Bu özelliklerden biri ise dungeon keşfederken istediğimiz mekanda ve zamanda kaydedebilme özelliği. Ben şahsen Shin Megami Tensei gibi karanlık oyunlara sahip bir serinin böyle bir kolaylık yapmasını iyi bulmuyorum. Bence oyuncuda ölme korkusunun olması oyunun heyecanını arttıran en önemli faktörlerden biridir. Bloodborne ve Dark Souls oyunları bu faktörü sonuna kadar kullanan oyunlardandır. Strange Journey Redux ayrıca yeni bir kapanışa ve Alex adındaki karaktere sahip olacak. Alex'i canlandıracak kişi ise benim Blade & Soul oyunuyla daha iyi tanıdığım ayrıca Naruto ve Pokemon gibi bir çok büyük yapımda da çalışmış ünlü seslendirme sanatçısı, Megumi Han.

Orijinal oyun Japonya'da 2009 yılında Nintendo'nun taşınabilir konsolu olan Nintendo DS için satışa sunulmuştur. Kuzey Amerika'da ise 2010 yılında oyuncular ile buluşmuştur.

Konusu

Antarktika'da boyutsal bir portal açılmıştır ve ona dokunan her şeyi tüketip Dünya'yı tehdit edecek kadar genişliyordur. Birleşmiş Milletler bu doğa üstü olayın ardındaki gerçeği bulmak için özel bir tim yollar.  Oyuncu, bir çok Shin Megami Tensei oyunundan da alıştığımız gibi bir karakter oluşturur ve birinci-şahıs bakış açısı ile dungeonları keşfederek karakterini geliştirir. Ayrıca orijinal oyunun 3 farklı sonu olması artılarından biri.

Shin Megami Tensei serisi benim JRPG yani Japon rol yapma oyunlarına ısınmamda büyük rol oynamıştır. Bir elimde gamepad, bir elimde sözlükle Persona 3 oynadığım günleri daha dün gibi hatırlıyorum. Bir çok hayran yeni bir oyun beklediği için hayal kırıklığına uğrasa da Atlus'un, benim için ayrı bir yeri olan bu seriye başarılı bir remake versiyonu ekleyeceğine güvenim tam. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları