Sherlock Holmes'ün İlham Verdiği Yeni Bir Anime Yapım Aşamasında
Holmes ve Watson erkek değil de kadın olsaydı?

Steve Ahn, yeni Voltron serisinin yönetmeni ve The Legend Of Korra'nın yardımcı yönetmeni, suçları kendilerine has kokuları sayesinde çözen ve selfie kullanarak teleport yapabilen iki genç dedektifin yeni maceralarını anlatan bir anime serisine başlıyor. 

Image

Serinin adı Blossom Detective Holmes olarak belirlenmiş ve Sherlock Holmes da bir şekilde serinin içinde yer alıyor. Yalnız bazı farklılıklar söz konusu; Sherlock genç bir kız ve Skylar Holmes, kendisi doğaüstü bir koku algılama yeteneğine sahip. Watson ise artık Jamie ve kılı kırk yaran yapısı ile gerçeği ortaya çıkarmak için görünür kanıtın gücü kadar mantığını da devreye sokuyor. Jamie'nin dünyanın her yerine kolayca taşıyabildiği özel yapım bir Polaroid kamerası da var. 

Ahn'a bu projesinde Pixar, Disney ve Dreamworks gibi stüdyolarda çalışan bir grup sanatçı ve animatörün yanısıra Studio Ghibli arka plan tasarımcısı bile yardımcı oluyor.

Blossom Detective Holmes şu anda Kickstarter'da (Cannon Busters'ın yaptığı gibi) dizi olabilmek için şansını deniyor, hali hazırda yayınlanmış bir pilot bölümü de var. Aşağıda izleyebilirsiniz. 

kaynak: kotaku 

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları