Ses Sanatçısı Olan İkili, Ayumi Tsuji ve Michiru Sato Evleniyor!
Ayumi Tsuji ve Michiru Sato'nun kişisel Twitter hesaplarından yaptıkları açıklamalarla birlikte, evlenecekleri kesinleşti.

Saki - The Nationals serisinden Hatsumi Usuzumi'yi, Red Garden serisinden ise Rose Sheedy karakterini canlandıran Ayumi Tsuji, Cuma günü Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre Michiru Sato (Play Ball serisinden Igarashi'yi, Vie Durant serisinden ise You karakterini canlandıran ses sanatçısı.) ile bir aile kuracakları kesinleşti. 

Tsuji açıklamasında ayrıca büyükannesinin geçtiğimiz günlerde bir trafik kazası nedeniyle vefat ettiğini belirtti. Geçirdiği bu zamanda, ailesi, ajansı, arkadaşları ve tabii ki Sato'nun da desteğiyle kendini çabucak toparladığını ve mola vermeden seslendirmelere devam edeceğini belirtti.

Sato da bu evlilik haberini kendi Twitter hesabı aracılığıyla onayladı ve açıklamasında Tsuji ile birlikte kahkahaların hiç eksik olmadığı mutlu bir aile kurmak istediğini söyledi. Tsuji ve Sato ikilisi ses sanatçılığına devam etmeyi planlıyorlar. Tsuji ve Sato'nun ajanslarının adı sırasıyla Mausu Promotion ve T's Factory. 

Ayrıca Tsuji'nin canlandırdığı karakterler arasında Chaos;HEAd serisinden Kozue Orihara, Robot Girls Z serisinden Bara-tan, Sky Girls serisinden Elise von Dietrich, Black Blood Brothers'dan Chan ve Best Student Council serisinden Minamo Katsura da yer almakta.

Bu evliliğin kariyerlerini olumlu yönde etkilemesini umut ederek ikiliye mutluluklar diliyoruz :)


www.animenewsnetwork.com

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları