Sentai Filmworks, Princess Principal'ı Lisansladı
Bu yaz gösterime sunmak amacıyla lisansı alınan anime Temmuz ayının ikinci haftası ekranda olacak

Sentai Filmworks salı günü Princess Principal anime serisinin yaz yayını için lisansını çıkarttığını açıkladı. Anime Birleşik Devletlerde Amazon'un Anime Strike platformunda ve belli birkaç ülkede belirlenen dijital outletlerde yayınlanacak. Şirket ayrıca ev vidyosu sürümü çıkarmayı da planlıyor. 

Anime ilk bölümünü 9 Temmuzda Tokyo MXKBS Kyoto, ve Sun TV'de ve 11 Temuzda BS11'de ayrıca  14 Temmuzda AT-X'te yayınlayacak.

Sentai Filmworks hikayeyi şöyle özetliyor:

19. yy. sonunda Albion krallığı Londra devasa bir duvarla doğu ve batı olmak üzere ikiye ayrılır. Beş kız öğrenci eski ve prestijli bir okul olan Queen's Mayfaire'e kayıt olurlar.  Sıradan lise öğrencileri görüntülerinin altında birer casus olarak görev yaparlar.  Kılık değiştirme, gizlenme, keşif, araba takipleri vs.. her kız kendine özgü yeteneklerini gölgeler dünyasında dolaşmak için kullanırlar.
Image

Masaki Tachibana , Studio 3Hz ve Actas'ta seriyi yönetiyor. Ichiro Okouchi seri kompozisyonlarından ve senaryoların yazılmasından sorumlu.  Kouhaku Kuroboshi ise orjinal karakterleri dizayn ediyor.  Yukie Akiyada karakterleri animasyon için adapte ediyor ve ayrıca serinin eş-animasyon yönetmenliğini yapıyor.. Yuki Kajiura müzik işini üstleniyor.


Kaynak www.animenewsnetwork.com

2011-2017 GAÜN Elektrik-Elektronik Müh.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları