Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana wo Kazarou Anime Filmi'nden Haberler Var
Anime filminin tanıtım videosu, oyuncuları ve hikayesi paylaşıldı. Ayrıca tema şarkısı da poster görseli de görücüye çıktı.

P.A. Works'ün resmi sitesi, Showgate ve Mari Okada'nın Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana wo Kazarō (Let Us Adorn the Morning of Farewells With Promised Flowers) anime filmine ait oyuncu, tema şarkısı, poster görseli, hikaye ve tanıtıcı videoyu yayınladı.

rionos (Children of the Whales) kapanış tema şarkısı olan "Viātor"u performe edecek.

Hikaye, aile üyelerinin orta yaşlarda yaşlanmayı bıraktığı Maquia ile başlıyor. Ailesi olmasa da günlerini huzurlu ama bir o kadar da yalnız geçirmektedir. Bir gün halkının ölümsüzlüğü, bir ordu tarafından işgal edilmeleri ile büyük bir darbe alır ve barış paramparça edilir. Maquia'nın klanındaki en güzel kız Leilia götürülür ve Maquia, çocuğu kaybolduğu için bastıramadığı duygularını gün yüzüne çıkarır. Maquia kaçabilir, ama topraklarından bir kere çıkarsa arkadaşlarını ve evini kaybedeceğinin farkındadır. Ormanda yalnız başına dolanırken terk edilmiş bir bebek olan Erial'i bulur. Hikaye Erial büyüdükçe aralarında değişen/gelişen ilişkiyi anlatır.

Açıklanan Oyuncular (açıklanan karakter isimlerinin romajisi heniz onaylanmadı)

Manaka Iwami, Maquia rolünde,
Miyu Irino,  Erial rolünde,
Ai Kayano, Leilia rolünde,
Yuuki Kaji, Clear  rolünde,
Miyuki Sawashiro, Rashine  rolünde,
Yoshimasa Hosoya, Lang rolünde,
Rina Satou, Mido  rolünde,
Yōko Hikasa, Tita i rolünde,
Misak Kuno, Medmel  rolünde,
Tomokazu Sugita, Isol  rolünde,
Hiroaki Hirata, Baro rolünde.

Image

Film, anime senaryo yazarı Okada (The Anthem of the Heart, anohana) tarafından çekiliyor. Film, aynı zamanda yazarın ilk film deneyimi olarak izleyici ile buluşacak. Okada ayrıca P.A. Works için senaryoyu da kaleme alıyor. Akihiko Yoshida (Nier: Automata, Bravely Default, Final Fantasy XIV games) orijinal karakter tasarımını üstlenirken, Toshiya Shinohara (A Lull in the Sea, Red Data Girl) da animasyon ekibinde yer alıyor. Yuriko Ishii (Kuromukuro, Another) karakterleri anime edecek ve animasyonun ekibinin başında olacak. Kazuki Higashiji (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG, A Lull in the Sea) sanat yönetmeni olarak karşımıza çıkıyor. Tomoaki Okada (Fullmetal Alchemist: The Sacred Star of Milos, Blast of Tempest) sanat tasarımından sorumlu ve konsepti de tasarlayan kişi. Kenji Kawai (Ghost in the Shell, Touken Ranbu: Hanamaru) müzikleri bestelerken ve Kazuhiro Wakabayashi (Ghost in the Shell, Bungo Stray Dogs) ses yönetmeni olarak kadrodaki yerini almış durumda.

Image

İnsanlar arasında iç içe geçmiş hikayelerin söz konusu olduğunu ve herkesin hayatında en az bir kez yaşadığı "kaybolma" ve "bulma" duygularını harmanladığını ve bunu da duygu dengesini koruyarak sunduğunu şimdiden belirtelim.

Film, 24 Şubat 2018'de Japonya'da vizyona girecek. Resmen "yıldızlar geçidi" olan bu film, beni de heyecanlandırdı. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları