Sankarea'nın Mitsuru Hattori'si Yeni Manga Çıkarıyor
Geçici adı Monster Colored Island veya Scheelite Colored Island mangadır...

Shueisha' bin Monthly Dragon Age dergisinin Eylül sayısında 9 Ağustos' ta Mitsuru Hattori' bin 25 Eylül' de kardeş dergisi Bssatsu Dragon Age' in beşinci cildinde yeni bir manga çıkaracağı ortaya çıktı.

Manga geçici olarak ("Monster-Colored Island" veya "Scheelite-Colored Island") başlıklı mangadır. Manganın ön kapağı konuyla ilgili de desenlendirilirken renkli bir açılış sayfasına sahip olacak. Dergi, manganın hikayesini üç soruyla açıkladı: " Ne renksiniz?" " Aşk ne renktir?" ve "Ben ne rengim?"

Bessatsu Dragon Age EX' de bir sonraki sayı ile "Poka Poka Onsen Kosasshi" (Sıcak kaplıca broşürü) ekini yayınlayacak. Bessatsu Dragon Age' in kısa, sıcak, bahar temalı hikayeleri çizen çeşitli içerik oluşturucuları yer alacak.

Hattori 2009' dan 2014' e kadar zombi komedi mangası Sankarea' yı (aşağıdaki resimde görebilirsiniz) yayımladı ve Kuzey Amerika' da Funimation' ın yayınladığı bir 2012 anime'sine ilham kaynağı oldu.

Hattori ayrıca Kirei ni Shitemoraemasuka adlı yeni bir manga başlattı.(Bunu benim için temizleyebilir misin?) Enix's Young Ganyan dergisinde Temmuz 2017' de. Square Enix, manganın ilk cildini 24 Mart' da yayımladı.

Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-08-13/sankarea-mitsuru-hattori-to-launch-new-manga/.135414

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları