Saiyuki Reload Blast'ın İlk Promo Videosu ile Detaylar Ortaya Çıkıyor
Ana kadro, Platinum Vision (Servamp) yapımcılığında ekrana geri dönüyor!

The Saiyuki FESTA, Cumartesi Chiba'daki Makuhari Etkinlik Salonu'nda düzenlediği etkinlikte Saiyuki Reload Blast'ın ilk tanıtım videosunu yayınladı. Bu videoda ekip ve çalışanlara da yer verildi.

Kadroya dönen oyuncular şu şekilde açıklandı: Toshihiko Seki, Genjo Sanzo rolünde, Souichiro Hoshi, Son Goku rolünde, Hiroaki Hirata, Sha Gojyo rolünde, Akira Ishida, Cho Hkkai rolünde yeni animede yerlerini almış durumdalar.

Kadro aynı olsa da bu sefer izleyeceğimiz Saiyuki Reload Blast, Pierrot Studio tarafından animasyonları yapılmış 2000 yapımı ile aynı olmayacak. Bu serinin tamamen mangadan adapte edileceği versiyonda yapımı Platinum Vision (Servamp) üstleniyor olacak. Hideaki Nakano animeyi yönetecek isim olarak karşımıza çıkarken Kenji Konuta da bölümlerin süpervizörü olarak kadroda yer alacak. Kenji Konuta'yı Library War, Ace of Dioman, Blood Lad gibi yapımlardan anımsayabilirsiniz. Saiyuki Reload Blast, ikilinin birlikte çalıştıkları ile anime değil. İkili on the Aoharu x Machinegun and Servamp animelerinde aynı pozisyonlarda çalışmıştı. Yauko Satou da karakterlerin tasarımlarından sorumlu olacak.

Animenin kurumsal web siteinde aşağıda görmüş olduğunuz görsel çoktan görücüye çıktı.

                     Image

Minekura (manganın yaratıcısı) Ichijinsha's Comic Zero Sum dergisinde seriyi düzensiz bir şekilde hazırlıyordu. Derken 2013'te hastalanması nedeniyle hem bu seriyi hem Wild Adapter mangasını ciddi anlamda yavaşlattı.

                       Image

Siyuki Relod Blast, Minekura'nın Saiyuki ve Saiyuki Reload manga serisinin devamıdır ve 2009'da Comic Zero Sum'da yayımlanmaya başladı. Ichijinsha, manganın kitap versiyonunu derleyip 2014 yılında yayınladı. Bu seri aynı zamanda Saiyuki Gaiden ve Saiyuki Ibun mangalarını da içinde barındırdı. Manganın müzikal uyarlaması, Eylül 2015'te Tokyo'da gerçekleştirildi.

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları