Saihate no Paladin Animesi 2.Sezonun Geleceğini Duyurdu!
Saihate no Paladin (The Faraway Paladin) televizyon animesinin resmi twitter hesabından ikinci sezonun yapımına başladıklarını duyuran bir açıklama geldi.

Animenin ilk sezonuna ait bir anahtar görsel

Animenin ilk sezonuna ait bir anahtar görsel

Uzun zaman önce harap olmuş ve insan uygarlığından uzak bir ölüler şehrinde, tek bir insan çocuğu yaşamaktadır. Adı Will olan bu genç üç ölümsüz varlık tarafından yetiştirilmektedir. Cesur iskelet savaşçı Blood; Mumyalanmış rahibe Mary; Huysuz hayalet büyüsü Gus. Üçü de kahramanımıza bildikleri her şeyi aktarırlar. Lakin bir gün kahramanımız merak etmeye başlar ve şunu sorar "Ben kimim?" Will, bu diyarın gizemlerini çözmeli ve ölümsüzlerin gizli geçmişini ortaya çıkarmalıdır. Her şeyi öğrendiği vakit kahramanımız bir Paladin olma yolunda ilk adımını atacaktır.

Twitterda duyuru ile birlikte yayınlanan 2.sezon tanıtım görseli

Twitterda duyuru ile birlikte yayınlanan 2.sezon tanıtım görseli

İlk sezonu Sonbahar 2021 döneminde yayınlanan animenin güncel olarak MyAnimeList'te 6.94 puan ile 4030. sırada yer alıyor. Editörlerimizden Mehmet (BBMax) Saihate no Paladin animesine, kaleme aldığı Sonbahar 2021 incelemesinde yer verdi ve siz değerli okurlarımız için düşüncelerini paylaştı. İçeriğe  buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

Kaynak: MyAnimeList - Twitter @faraway_paladin

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları