Ryukishi07, Itaru Hinoue Sangeki Sandbox Oyununun 2019 Sürümünü Duyurdu
Nintendo Switch platformu üzerinden 26 Temmuz'da yayınlanacak.

Ryukishi07 (Higurashi: When They Cry serilerinin yaratıcısı) Itaru Hinoue (Clannad karakter tasarımcısı) Perşembe günü düzenlenen basın toplantısında, 2019'da yayınlanması planlanan Sangeki Sandbox (Trajik Sandbox) adlı tamamen yeni bir oyun ürettiklerini açıkladı. Ryukishi07 senaryoyu sağlıyor ve Hinoue karakterleri tasarlıyor. Personel ilerleyen dönemde oyun hakkında daha fazla bilgi açıklayacak.

Etkinlık aynı zamanda Ryukishi07 ve 07th Expansion's Higurashi: When They Cry Hou (Higurashi no Naku Koro ni Hō) dōjin görsel romanının Nintendo Switch platformu üzerinden 26 Temmuz'da yayınlanacağını duyurdu. Entergram, sürüm için tanıtım videosu yayınladı.

Oyun, 3 tanesi yeni olmak üzere  Higurashi no Naku Koro ni Sui'den 19 adet senaryo içeriyor. Oyunun sınırlı sürümünde bir adet drama CD'si ve bir adet kitabı 9,980 yen'e ( yaklaşık 378 TL) satın alabileceksiniz. Normal kutu versiyonunun fiyatı 7,980 yen (yaklaşık 302 TL ), ve dijital versiyonunun fiyatı ise 6,980 yen (yaklaşık 262 TL) olacak.

Rkyukishinin ve onun Doujin çemberinin 7. Genişletme paketi biglisayar için 2014 yılında serinin fanlarına teşekkür niteliğinde piyasaya sunuldu. Oyun aynı zamanda hinamizawa teiryujo'u içeriyor ki buda higurashi no naku koro ni nin öncesini kamikanshin devamını anlatıyor. Manga gamer oyunu 2015'de oyunu ingilizce olarak piyasaya sunmuştu.

Buna ek olarak etkinlikte,  the Umineko no Naku Koro ni ~Majo to Suiri no Rondo~ (Umineko no Naku Koro ni: Rondo of the Witch and Reasoning) ve Umineko no Naku Koro ni Chiru ~Shinjitsu to Gensō no Nocturne~ (Umineko no Naku Koro ni Chiru: Nocturne of Truth and Illusion) PlayStation 3 oyunları, Higurashi no Naku Koro ni Sui'ye benzer hepsi birarada paketi şeklinde satın alınabilir olacak.

Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları