Russo Brothers, MAGIC: THE GATHERING Oyununu Netflix İçin Animeleştirecek
Russo kardeşler, Hasbro ve Magic: The Gathering'in yayıncısı Wizards of the Coast aynı masaya oturdu.

Marvel'in Infinity War ve Endgame filmlerinin yönetmenleri Joe ve Anthony Russo kardeşler Holloywood'dan sonra gözlerini masaüstü bir kart oyunu olan Magic: The Gathering'e çevirdiler. İkili bu popüler oyundan ilham alarak Netflix için bir animasyon serisi hazırlayacaklar.

Stream sitesi (haber siteleri de öncelikle Polygon'dan duymuş durumdalar) Russo kardeşlerin Hasbro ve Magic: The Gathering'in yayımcısı olan Wizards of the Coast ile oyunu baz alan ilk seri için aynı masada oturduklarını duyurdu. Basına servis edilen bültenlerde Netflix:  “Russo'lar yepyeni bir hikayenin oluşmasına vesile olacaklar ve Magic'in eşsiz sihir kahramanlarını ve süper kötü adamları olan Planeswalker'ların hikayelerini geniş bir yelpazeden ele alacaklar ve herhangi bir dünyanın sahip olabileceğinden daha büyük mücadeleler izleyeceğiz." açıklamasında bulundu. Planeswalker kartları ilk kez 2007'deki Lorwyn sette ortaya çıkmışlardı ve onlar, oyundaki en güçlü karakterler arasındalar.

Netflix ilk sezonun ne zaman başlayacağı ya da kaç bölüm olacağı gibi konulara açıklık getirmezken, Henry Gilroy (Star Wars Rebels, Star Wars: The Clone Wars) ve Jose Molina'nın (The Tick, Agent Carter) yapımın yazar kadrosunu yöneteceklerini ve baş yapımcı olacaklarını açıkladı. Yoriaki Mochizuki (Spider-Man: Into the Spider-Verse hikaye çizeri) de yönetmen süpervizörü ve bir diğer baş yapımcı olan isimler arasında. 

Isaac Krauss—yapımın prodüksiyonunu üstelenen stüdyo Octopie'ın CEO'su—bir basın lansmanında serinin gerilim, korku ve dramayı derin karakterlerle harmanlayacaklarını ve bunun da animasyonlarda pek karşımıza çıkmayan bir şey olduğunu belirtmiş. 

İlk kez 1993'te satışa çıkan Magic: The Gathering'e dayanan seri, 11 dile çevrilip 70 ülkede satıldı ve milyonlarca hayrana sahip oldu. Kendi büyük kitlesini oluşturmuş bir oyun için Russo kardeşlerin batırmaması tek ümidimiz diyebiliriz.


kaynak: nerdist

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları