Root Letter Oyunu'nun Hollywood Live Action'ı Oluyor
Los Angeles merkezli Akatsuki Entertainment USA, gizem görsel romanını baz alacak.

Kadokawa Games ve Akatsuki Entertainment USA "Kadokawa Games Fan Dai Kanshasai 2018" etkinliğinde √Letter (pronounced "Root Letter") oyununun bir Hollywood film adaptasyonu olacağını açıkladılar.  İki firma da projenin tanıtıcı görselini bu etkinlikte paylaştı. 

Image

Japon oyun şirketi Akatsuki, Eylül 2017'de Los Angeles merkezli Akatsuki Entertainment USA'yı film ve TV içeriği edinme, geliştirme - üretme  ve Japon firmalarıyla ortaklık kurma girişimi olarak başlattı. Akatsuki Entertainment ABD başkanı Annmarie Bailey film projesinin başındaki isim.

√Letter gizem tabanlı görsel roman Haziran 2016'da Japonya'da PlayStation 4 ve PlayStation Vita için oyunlaştırıldı. Rice Digital ve PQube, Ekim 2016'da Avrupa'da ve Kasım 2016'da Kuzey Amerika'da oyunu piyasaya sürdü. Kadokawa Games, oyunu Temmuz 2017'de Steam ile PC'de ve Ağustos 2017'de iOS ve Android piyasasına da sürdü.

Image

PQube oyunun hikayesini şu şekilde özetliyor: Japonya'nın en güzel eyaletlerinden birinde, Shimane'de bulunan Root Letters, 15 yıl sonra yeniden toplanıyor; birisini öldürüp kaçtığı iddia edilen kalem arkadaşları Fumino Aya'nın soruşturması için.  15 yıl önce ne oldu? Kalem arkadaşın kimdi? Arkadaşları ne biliyor? Peki o gerçekten var mıydı? 

LovePlus karakter tasarımcısı Tarō Minoboshi karakterleri planladı ve tasarladı. Takashi Nitta müziği bestelerken Dario Fuji senaryoyu yazdı. Yoshimi Yasuda oyunu üretti ve Zin Hasegawa da oyunu yönetti.

√Letter Last Answer live-action oyun projesi için, 20 Aralık'ta PS4, PS Vita ve Nintendo Switch'de √Letter'ın yeniden yayınlanması bekleniyor.

Oyunun yeni "Drama Modu" Tarō Minoboshi'nin orijinal oyundaki illüstrasyonlarını 90 aktörün live-action fotoğraflarıyla değiştiriyor ve gerçek Shimane mekanlarına dayanan arka plan illüstrasyonları da gerçek hayattaki yerlerin fotoğraflarıyla değiştiriliyor. Oyuncular orijinal illüstrasyonlar ve "Drama Modu" fotoğrafları arasında geçiş yapabilirler.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları