Real Girl Animesinin 2. Sezonu Geliyor
Mao Nanami'nin Real Girl (3D Kanojo) adlı mangasına dayanan anime uyarlaması için resmi Twitter hesabı Çarşamba günü, serinin ikinci sezonunun geleceğini duyurdu.

Yeni sezon, Ocak 2019'da NTV'nin AnichU bloğunda prömiyer yapacaktır.

Anime, 3 Nisan'da Japonya'da prömiyerini yaptı ve 12. ve son bölümü Çarşamba günü yayınlandı. Sentai Filmworks, seriyi lisansladı ve HIDIVE seriyi yayınladı.

Takashi Naoya (Touken Ranbu: Hanamaru) Hoods Entertainment'da seriyi yönetmektedir. Deko Akao (Flying Witch, Noragami, After the Rain) senaryodan sorumlu ve Satomi Kurita (Hina Logic - from Luck & Logic) karakterleri tasarlamaktadır.

ÖZET

Sosyal hayattan uzak durarak yaşamayı tercih eden, ağır otaku Hikari "Tsuttsun" Tsutsui, gerçek dünyadaki kızlar yerine sanal kızları tercih etmektedir. Günün birinde okul havuzunun etrafındaki çöpleri temizleme cezası alır fakat aynı cezayı Iroha adındaki “gerçek bir kız” da almıştır. Tsutsui, normal şartlarda konuşma şansı bile olamayacak kadar güzel bir kızla arkadaş olur ve ikilinin yolları daha fazla kesişmeye başlar.

Romantik komedi mangası, Kodansha'nın Dessert adlı dergisinde Temmuz 2011'den Mayıs 2016'ya kadar yayınlandı ve Kodansha, serinin 12 derlenmiş cildini yayınladı. Manganın 1,2 milyondan fazla kopyası bulunmaktadır. Kodansha Comics, mangayı İngilizce ve dijital olarak yayınlamaktadır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları