Re:ZERO Sezon 2'nin İlk Yarısının Yayın Tarihi 8 Temmuz
İkinci yarı ise maalesef Ocak 2021'de.

Re: ZERO-Another Life in Life - Sezon 2, Nisan ayı için duyurulmuştu ama dünyayı etkisi altına alan COVID-19 pandemisinden anime sektörü de payını almış ve yapım, belirsiz bir süreliğine ertelenmişti. Yapımın resmi Twitter hesabından yapılan açıklama ile ikinci sezonun 8 Temmuz'da başlayacağı ve yeni sezonun iki parçalı olarak servis edileceği bilgisi paylaşıldı. 

Yeni sezonunun prömiyeri TOKYO MX, BS11, AbemaTV ve NTT Docomo'nun dAnime Store'unda gerçekleştirilecek. 

Yeni sezonun ikinci yarısı ne zaman başlayacak derseniz o da Ocak 2021 olarak planlanıyor. 

Konomi Suzuki açılış temasındaki "Realize" şarkısını seslendirecek.

Image

nonoc ise kapanış temasındaki "Memento" şarkısını seslendirecek. 

Image

Re:ZERO'nun ikinci sezonu ayrıca Crunchyroll üzerinden Kuzey Amerika, Orta Amerika ve Günay Amerika'da, Avrupa'da, Afrika'da, Okyanusya'da, Orta Doğu'da servis edilecek.

Ana görsel:

Image

Hikaye (Sezon 1, spoiler'lı) 

Sayısız kez ölse de Subaru, Beyaz Balina tehdidini sonlandırabildi ve Cadı Kültü'nün başpiskoposu tembellik simgesi Petelgeuse Romaneeconti'yi yendikten sonra bu kadar trajedinin üzerine sevgili Emilia'sı ile yeniden bir araya gelir ama kocaman bir eksiklik vardır ortada: REM. Subaru'nun ölüm döngüsünün ortasında Beyaz Balina'nın eliminasyon sisine kurban giden REM'in varlığı yaşadıkları dünyanın üzerinden silinmiştir. Subaru ve Emilia hiç de hayal edemeyecekleri bir gerçeklikle yüzleşmek zorunda kalırlar. 

kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları