Psycho-Pass: Inspector Shinya Kogami İçin Final Tarihi Belirlendi!
Pazartesi günü, Psycho-Pass evrenine ait olan beşinci cildinin ön gösterimi yayınlanmış olan Psycho-Pass: Inspector Shinya Kogami adlı prequel manganın altıncı cildinin, 9 Aralıkta çıkacağı ve final yapacağı açıklandı.

2014'ün Haziran ayında Mag Garden şirketine ait olan haftalık Comic Blade dergisinde yayınlanmaya başlayan manganın hikayesini Midori Gotou yazarken Natsuo Sai ise manganın sanat bölümünden sorumlu. Psycho-Pass'ın orijinal hikayesinin sahibi ise Gen Urobuchi.

Prequel, Kogami'nin hala bir dedektif olduğu zamanları anlatıyor. Kogami emrine verilen Enforcer ekibiyle psycho-pass ile suçluları ve potansiyel suçluları avlıyor.

Manganın lisansı Dark Horse Comics'e ait. Dark Horse Comics, ayrıca manganın ikinci cildinin basımını da üstlenmiş bir yayımevidir.

Psycho-Pass Kronolojisi

Psycho-Pass'ın ilk anime serisi 2012'de izleyicilerin beğenisine sunulmuştur. Serinin Kuzey Amerika'da da yayınlanması maksadıyla Funimation, Psycho-Pass'ın lisansını almıştır. İkinci sezon ise çok zaman kaybedilmeden 2014'te yayınlanmaya başlamıştır. Funimation bir önceki sezon gibi bu sezonun da lisans haklarını satın alıp bölümlerini yayınladı. İkinci sezondan bir yıl sonra Psycho-Pass için bir film hazırlandı ve 2015'in Ocak ayında Japonya'da 2016'nın Mart ayında ise Amerika ve Kanada'da vizyona girdi. 


www.animenewsnetwork.com

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları