Popoloccrais Monogatari Akıllı Telefon Oyunu 8 Mayısta Çıkacak
Oyun Ücretsiz olarak 8 Mayıs'ta Android ve İOS'ta çıkacak

Sega Games'in Perşembe günü yaptığı açıklamaya göre Popolocrois Monogatari(Narci No to Yosei No Fue-Poplocrois Story:Narcia's Tears and Fairy's Flute) akıllı telefon oyunu 8 Mayıs'ta Android ve İOS'ta çıkacak.

Yeni oyunun hikayesi orjinal hikayeden yedi yıl sonrasında geçecek.Pietro ve Narcia büyümüşlerdir ve beraber peri kralının emrinde maceraya atılırlar.Oyunda karakter 3 boyutlu grafikler ile tasarlandı ve oyun ücretsiz olacak sadece oyun içinde satın alma olacak.

Oyun,1996 yılında çıkan Poplocrois Monogatari oyun serisinin sekizincisidir. Ayrıca Popolocrois Monogatari adlı 1998-1999 yılları arasında gösterime girmiş televizyon anime uyarlamasıda vardır.PoPoLoCrois  adlı animenin devamı 2003-2004 yılları arasında yeni bir karakterle devam etmiştir.


Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2018-04-19/popolocrois-monogatari-smartphone-game-launches-on-may-8/.130588

Merhaba Ben Alper Kocaeli üniverstesinde bilgisayar programcılığı okuyorum, 19 yaşındayım ,anime izlemek,incelemek,manga okumak,cosplay etkinlikleri hobilerimdir tanıştığımıza memnun oldum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları