Piano no Mori TV Animesi'nden Haberler Var
Fukushima Gainax'ın April NHK animesi Sōma Saitō, Natsuki Hanae, Junichi Suwabe gibi isimleri içeriyor.

Makoto Isshiki'nin Piano no Mori (The Piano Forest) mangasından uyarlanacak TV animesinin resmi web sitesi oyuncu, ekip, tema sanatçısı ve yeni bir görsel yayınladı.

Image

Sōma Saitō, Kai Ichinose rolünde
Image

Ryoko Shiraishi, Kai Ichinose rolünde (çocukluk)
Image

Natsuki Hanae, Shūhei Amamiya rolünde
Image

Natsuki Hanae, Shūhei Amamiya rolünde (çocukluk)
Image


Junichi Suwabe, Sōsuke Ajino rolünde
Image

Gaku Nakatani (Madagascar 3 CG supervisor) animeyi Fukushima Gainax'ta yönetecek. Aki Itami (Flowers of Evil, Mushi-Shi, Rainbow Days) ve Mika Abe (Danchi Tomoo) serinin düzenlemelerini üstlenirken, Sumie Kinoshita (Girlish Number, A Sister's All You Need) karakterleri tasarlamak ve animasyonları yöneten ekibin başında olmaktan sorumlu olacak. 

Aoi Yūki (Saga of Tanya the Evil, Hakumei and Mikochi) kapanış tema şarkısı "Kaeru Basho ga Aru to Iu Koto" (To Have a Place to Come Home to) isimli şarkıyı hazırlayacak. Şarkının CD'Sİ 25 Nisan'da raflardaki yerini alacak. 

Animenin prömiyeri Nisan'da NHK'da olacak.

Image
Manga, farklı yaşamlara sahip iki çocuğun hayatının kesintilerini anlatıyor. Kai, kötü bir kadının oğlu olarak dünyaya geldi ve ormanda terk edilmiş bir piyanoyu çalmayı öğrendi. Shūhei ise prestijli piyanistin çocuğudur. İki oğlanın birbirinden tamamen farklı olan hayatları müzik ile ortak bir geleceğe uzanır. 

Isshiki, 1998'de, Kodansha'nın Young Magazine Uppers dergisinde yayınladığı mangasına derginin yayım hayatı durana dek (2004) devam etti. Seri, Morning dergisinde 2006 yılında yeniden başlayıp Kasım 2015'te de sona erdi. Kodansha, Aralık 2015'te serinin 26'ncı ve son cildi yayımladı.

Mahouse, 2007'de mangayı bir anime filme uyarladı. (TV animesinden önce dilerseniz anime filmi şu linkten izleyebilirsiniz.) Manga, 2008'de Manga kategorisinde "Japonya Medya Sanatları Festivali" ödülünü kazandı. Isshiki'nin 1993 mangası Hanada Shōnen-shi, 2002'de bir televizyon animesine ve 2006'da live-action filme uyarlandı. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları