Penguin Highway Filmi İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı
Hiroyasu Ishida ve Studio Colorido'nun resmi web sitesi Tomihiko Morimi'nin Penguin Highway adlı romanının film uyarlaması için perşembe günü içinde Hikaru Utada'nın seslendirdiği "Good Night" adlı tema şarkısının bulunduğu yeni bir tanıtım videosu yayınladı.

Film 17 Ağustos'ta Japonya'da yayınlanmaya başlayacaktır.

PV:

ÖZET

Romanın hikayesi, dördüncü sınıfı Aoyama (Kana Kita) ve bir diş hekimi asistanı olan gizemli bir kadını (Yuu Aoi) -aynı zamanda Aoyama'nın ilk aşkı- anlatmaktadır. Bir gün mahallesinde bir grup penguen belirir ve böylece Aoyama onların ortaya çıkış nedenlerini araştırmaya başlar.


Kadro:

  • Orjinal Eser: Penguin Highway Tomihiko Morimi 
  • Yönetmen: Hiroyasu Ishida (Hinata no Aoshigure, Fumiko's Confession)
  • Karakter Tasarımcısı: Yojira Arai
  • Senaryo: Makoto Ueda (Europe Kikaku)
  • Müzik: Umitaro Abe
  • Animasyon Prodüksiyonu: Studio Colorido

Film, Temmuz ayında Montreal'in Fantasia Uluslararası Film Festivali'nde "Animasyonda Üstünlükten ötürü Axis: Satoshi Kon Ödülü"nü kazanmıştır.


Yen Press, Tomihiko Morimi'nin orjinal romanını lisanslamıştır

Madhouse daha önce Tomihiko Morimi'nin The Tatami Galaxy (Yojō-Han Shinwa Taikei) adlı romanını 2010 yılında Masaaki Yuasa'nın yönettiği bir TV animeye uyarlamıştır. Masaaki Yuasa ayrıca, Tomihiko Morimi'nin Night is Short, Walk On Girl (Yoru wa Mijikashi Arukeyo Otome) serisini de  Science SARU stüdyosunda uyarlamıştır ve film Nisan ayında Japonya'da prömiyerini yapmıştır. P.A. Works, Tomihiko Morimi'nin The Eccentric Family (Uchōten Kazoku) adlı romanını 2013 ve 2017 yıllarında iki sezonluk bir TV animeye uyarlamıştır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları