P.A. Works, Sirius the Jaeger Orijinal TV Anime Projesiyle Huzurlarımızda
Sword of the Stranger'ın Masahiro Ando'su Temmuz'da prömiyerini yapacak serinin yönetmeni.

P.A. Works, "Sirius the Jaeger" isimli yeni orijinal anime serisi için bir web sitesi açtı. Web sitesinde yapımın Temmuz'da başlayacağı bilgisi de bulunuyor. 

Orijinal anime serisinin hikayesi şöyle:

İmparatorluk Başkenti, 1930. Müzik aleti çantalarını taşıyan bir grup yabancı Tokyo İstasyonu'na iniş yapar. Onlara, vampirleri avlayan “Jaeger”lar denilir. İçlerinde dinginliği ve sıradışı aurası ile sıyrılan genç bir adam vardır; Yuliy. Köyü, vampirler tarafından yerle bir edilen genç bir adam. Yuliy ve Jaeger'ler “The Arc of Sirius” ismi verilen kutsal bir ark yardımıyla ölümüne savaşırlar. Sonunda onları bekleyen gerçek nedir? Ölümsüz bir benzerlik ve komplo sarmalının birbirine dolanmasıyla ortaya çıkan aksiyon-gerilim filmi tam da bu noktada hikayesine başlar. 

Image

Animenin yıldızı Yuliy'i Yūto Uemura canlandıracak. Projenin diğer oyuncuları şöyle: Takahiro Sakurai, Kenyuu Horiuchi, Nanako Mori, Yūsuke Kobayashi, Shunsuke Takeuchi, Rie Takahashi, Junji Majima, Takehito Koyasu ve Kenjiro Tsuda.

Orijinal bir proje olan animenin yönetmeni Masahiro Ando (Sword of the Stranger, Snow White with the Red Hair, Under the Dog) olarak belirlendi. Kinu Nishimura orijinal karakterlerin tasarımından sorumlu olacak. Mai Matsuura (Food Wars! Shokugeki no Soma) ve Souichirou Sako (Magi: Adventure of Sinbad) animasyon karakter tasarımını üstlenirken animasyon ekibinin şefleri de olacaklar. Keigo Koyanagi (Regalia: The Three Sacred Stars, The Rising of The Shield Hero) serinin düzenlemesinden sorumlu olacak.  Masaru Yokoyama (Your Lie in April, Love and Lies, Fate/Apocrypha) müzikleri besteleyecek.

Projenin diğer ekip üyeleri de şöyle:

Konsept Tasarımı: Shiho Takeuchi
Aksiyon Animasyon Tasarımı: Masahiro Sato
Sanat Yönetmeni: Junichi Higashi, Ayumi Satō
Fotoğraf Yönetmeni: Kazuto Izumida
Editleme: Ayumu Takahashi
Renk Ayarlama: Mika Sugawara
3D Animasyon Yönetmeni:Tariki Kiritani
Ses Yönetmeni: Jin Aketagawa


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları