Otona nya Koi no Shikata ga Wakaranee! Yetişkin Romantik Komedi Mangası TV Anime Oluyor
ComicFesta Anime web sitesi Perşembe günü yaptığı açıklamada, Tamami Katsura'nın Otona nya Koi no Shikata ga Wakaranee! (Adults Are Clueless About Falling in Love!) adlı mangasının bir TV animeye uyarlanacağını duyurdu.

Anime, bu Ekim ayında Tokyo MX kanalı üzerinden prömiyer yapacaktır.

ÖZET

Romantik komedi, yaklaşık 30'larında olan iki kişiyi konu almaktadır. Mio Sudō, beş yıldır hiç erkek arkadaşı olmamış ve aşık olmanın nasıl bir şey olduğunu tamamen unutmuş bir ofis kadınıdır. Shuji Majima, oldukça nitelikli biri olmasına rağmen yedi yıldır hiç kız arkadaşı olmamış denizaşırı bir ülkeden sigorta danışmanıdır. Mio, bir çöpçatanlık partisinde Shuji ile tanışır ancak "kadınlara ilgi duymuyorum" demesinin üzerine onu tiksindirici bulur. Ancak Mio'nun kışkırtıcı bir yorumu, olayları beklenmedik bir yöne çeker.

Oyuncular:

Oyuncular:

Kent Itō (canlı yayın) ve Chasuke (premium) - Shuji Majima

Kaede Yuasa (canlı yayın) ve Yuzu-Hachimitsu (premium) - Mio Sudō

Shin'ichirō Kamio (canlı yayın) ve Ichiya-Koi (premium) - Kōtarō Tokura

Mashiro Kazahana - Ai Kawamoto




Hiroyuki Furukawa (My First Girlfriend is a Gal, My Sister, My Writer, My Wife is the Student Council President) animeyi Ether Kitten'dan yönetmenliğini yapmakta ve Sirius yapımcılıkta işbirliği yamaktadır. Nora Mori (Peter Grill and the Philosopher's Time) senaryoları yazmakta ve To-Ru Zekuu karakterleri tasarlamakta ve aynı zamanda baş animasyon direktörlüğü yapmaktadır. Takahiro Enomoto sesi Studio Mausu üzerinden yönetmektedir.


Anime'nin "canlı yayın sürümü" Ekim ayında Tokyo MX kanalı üzerinden prömiyer yapacaktır. Animedeki müstehcen sahneleri içeren "premium sürümü" ComicFesta Anime web sitesinden yayınlanacaktır. Özel etkinlik 25 Eylül saat 25:00'da (yani 28 Eylül saat 01:00'de) Tokyo MX üzerinden yayınlanacaktır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları