One Piece 'Episode of East Blue' Özel Tanıtım Videosu Yayınlandı!
İki saatlik televizyon gösterimi için hazırlanan video bu salı sunuldu.

Web sitesi geçen hafta bir görsel ve ekran görüntüleri yayınlamıştı.

Image

   26 Ağustosta gösterime girecek olan bölümün yeni bir içeriğe sahip olacağı, tayfanın Grand Line'a girişinden, serinin başlangıcından itibaren sahnelerin tekrar animasyon edileceği söylendi. Bir OP takipçisi olarak umuyorum ki hiç görmediğimiz güzel hikayeleri de barındıracak. Manganın 20. yıldönümünü kutlamak için hazırlanan gösterimin sonunda mangadan uyarlanan anime sahnelerinden derlenen özel bir bitiş bölümü olacak. Ekip henüz hangi hikayelerin canlandırılacağı konusunda da bilgi vermedi. Ek olarak, anime orijinal açılış şarkısı 'We Are' ın 20. yıl özel versiyonunu da göreceğiz.

Takashi Otsuka bu spesiyal bölümü yönetiyor, ve Tomohiro Nakayama senaryoyu yazıyor. Masayuki Sato ise karakter dizaynı ve ana animasyon yönetmenliğini üstleniyor.

Bir önceki One Piece özel bölümü, One Piece: Heart of Gold, Temmuz 2016'da gösterime girmişti. Bu özel bölüm geçen yılki filme de bağlı olacak.

One Piece daha önceki yıllarda takip eden özel bölümlerini yayınlamıştı: One Piece Episode of Luffy: Hand Island no Bōken(2012), One Piece Episode of Nami: Kōkaishi no Namida to Nakama no Kizuna (2012), One Piece Episode of Merry: Mō Hitori no Nakama no Monogatari (2013), and One Piece Episode of Sabo (2015).

Kaynak:  animenewsnetwork.com

2011-2017 GAÜN Elektrik-Elektronik Müh.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları