NisiOisin'in Bakemonogatari Romanı, Manga Oluyor
Haftalık Shōnen Dergisi'nde yayımlanacak seriler, 1. Monogatari Roman serisinden adapte edilecek.

Yazar NisiOisin'in resmi Twitter hesabı, Bakemonogatari romanının 14 Mart itibari ile Kodansha'nın Haftalık Shōnen Dergisi'inde yayımlanacak bir manga adaptasyonu olacağını hayranları ile paylaştı. 

Image

NisiOisin'in Monogatari Serisi romanları, yalnız ve başarısız bir öğrenci olan Koyomi Araragi'yi merkezine alır. Bir gün, sınıf arkadaşı Hitagi Senjōgahara kazara düşer ve Senjōgahara'nın kelimenin tam anlamı ile "ağırlığı" olmadığını gören Araragi, doğaüstü güçleri sayesinde onun "tuhaflık" sorununa çözüm bulur ve tam da bu noktadan sonra doğaüstü "tuhaflık"ları olan diğer kızlarla tanışır. 

Roman serisi, 2 ciltlik Bakemonogatari hikayesi ile 2006 yılında başladı ve bu ciltleri baz alan ilk anime yapımı da 2009 yılında geldi. Roman serisinin finali Zoku Owarimonogatari ile 2014 yılında son buldu ama "Monogatari Series, Next Season Tsugimonogatari." için bir teaser paylaşıldı. 4 "Off Season"dan oluşan romanlar da —Orokamonogatari, Wazamonogatari, Nademonogatari ve Musubimonogatari— 2015 ve 2016 tarihlerinde yayımlanmıştı. Roman serisi yeni "Monster Season" olarak adlandırılan sezona girdi ve temmuz ayında Shinobumonogatari ile açılmış oldu.

Bu manga haberinin şerefine animenin en sevilen karakterlerinden Mayoi Hachikuji'nin Araragi-san'larına kulak verelim:

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları